18 години предоставяме най-качественото дентално лечение!

Ние в MEDICAL DENT не вярваме в специалистите по всичко

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти.

Затова, при нас всеки лекар е тясно специализиран в лечението, което извършва и това му дава възможност да постигне високо ниво на професионализъм в своята област. Наличието на различни специалисти на едно място Ви гарантира удобството да получите консултация за вашия конкретен проблем и Ви спестява много време.

Medical Dent

Medical Dent

Първичен преглед и индивидуален план за лечение

Първитен преглед

При всеки пациент в „ MEDICAL DENT“ се провежда детайлен първоначален преглед. Запознаваме се със състоянието и при нужда се назначават допълнителни изследвания. 

Индивидуален план

На всеки пациент се изготвя план за лечение, който се основава на Вашите нужди. Това Ви дава възможност да сте запознати с предлаганото лечение в самото начало, както и с очаквания краен резултат.

Предварителен проект

При всеки пациент се прави предварителен персонален проект, който дава възможност за висока прецизност за извършване на вашето лечение.

Medical Dent

Висок професионален стандарт!

Ние в MEDICAL DENT вярваме, че качеството трябва да се докаже, затова осигуряваме 50 години гаранция на имплантите, 10 години на фасетите и 3 години на фотополимерните възстановявания.

01

Оборудване

За да можем да гарантираме висок стандарт на лечение, ние разполагаме с най-съвременните технологии в областта на стоматологията. С помощта на клиничната система Cerec, можем да Ви направим порцеланова коронка в рамките на едно посещение

02

Висок медицински стандарт

В MEDICAL DENT имаме стандарти за извършване на всички лечебни манипулации, които гарантират високо ниво на сигурност и качество на лечение. Това ни дава възможност да предложим 10 години безусловна гаранция за всичко, което правим и 50 години гаранция за имплантите.

03

Хигиена и стерилизация

Ние сме безкомпромисни в качеството на стерилизация на инструментите. Затова, разполагаме със стерилизационна, която отговаря на най-високите съвременни изисквания. Поддържаме специално обучен екип, който отговаря за правилното изпълнение на процеса.

Medical Dent

Ние предлагаме обслужване на най-високо ниво!

Индивидуален график

Изготвяме графика на посещенията ви спрямо личното ви свободно време.

Напомняне със SMS и мейл

В деня на планираното посещение, ще Ви напомним с SMS за предстоящия час. С имейл се грижим да Ви напомняме и за годишните профилактични прегледи, за да съхраним постигнатия резултат от лечението.

Грижа за автомобила

Ние ще се грижим за изпращане на SMS за Вашия автомобил, докато сте на стола, така че нищо да не наруши комфорта Ви по време на манипулацията.

Medical Dent

Грижа отвъд стоматологията

01

Обучения и мотивация

Разработили сме специализирани обучения за деца и възрастни в начините за поддържане на правилна дентална хигиена.

02

Отказ от тютюнопушене

В MEDICAL DENT имаме практика да работим тясно с центрове за отказ от тютюнопушене. Попитайте за повече информация нашите фронт офис служители.

03

Страх от стоматологично лечение

За малки и големи пациенти със силно изразен страх от лечение предлагаме система за преодоляване на страха, част от която е лечение под пълна упойка.

Medical Dent

Какво и как го правим в Medical Dent

Още от зората на цивилизацията, хората живеят заедно, създават общества и градят семейства. Имат нужда един от друг. Сега знаем кое е истински важно – доверието, грижата, готовността да помогнеш. Не защото сме професионалисти, а на първо място – защото сме хора.

Даваме 10 години гаранция на всички стоматологични услуги и можем да ви направим коронка само за два часа!

По-важното е, че правим нещата красиви, и, че ги правим със страст.   

MEDICAL DENT – Това, което е важно за теб!   

Call Now Button