18 години предоставяме най-качественото дентално лечение!

Ние в MEDICAL DENT не вярваме в специалистите по всичко

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти.

Затова, при нас всеки лекар е тясно специализиран в лечението, което извършва и това му дава възможност да постигне високо ниво на професионализъм в своята област. Наличието на различни специалисти на едно място Ви гарантира удобството да получите консултация за Вашия конкретен проблем и Ви спестява много време.

Medical Dent

Medical Dent

Първичен преглед и индивидуален план за лечение

Първичен преглед

При всеки пациент в „ MEDICAL DENT“ се провежда детайлен първоначален преглед, който включва най-новите и
иновативни методи в съвременната
дентална медицина.

Индивидуален план

Всеки пациент получава персонализиран план, в изготвянетона който са взети предвид неговите желания, медицински нужди и най-доброто професионално лечение. 

Предварителен проект

Всеки пациент получава персонализиран план за лечение, включващ подробна информация не само за прецизността на извършване на всяка процедура, но и за възможните удобни начини на заплащане. 
Medical Dent

Висок професионален стандарт!

Ние в MEDICAL DENT вярваме, че качеството трябва да се докаже, затова осигуряваме 50 години гаранция на имплантите, 10 години на фасетите и 3 години на фотополимерните възстановявания.

01

Оборудване

За да можем да гарантираме висок стандарт на лечение, ние разполагаме с най-съвременните технологии в областта на стоматологията. 

02

Висок медицински стандарт

В MEDICAL DENT имаме стандарти за извършване на всички лечебни манипулации, които гарантират високо ниво на сигурност и качество на лечение. 

03

Хигиена и стерилизация

Ние сме безкомпромисни в качеството на стерилизация на инструментите. Затова, разполагаме със стерилизационна, която отговаря на най-високите съвременни изисквания. 

Medical Dent

Ние предлагаме обслужване на най-високо ниво!

Индивидуален график

Изготвяме графика на посещенията Ви спрямо личното Ви свободно време.

Напомняне със SMS и мейл

В деня на планираното посещение, ще Ви напомним с SMS за предстоящия час. С имейл се грижим да Ви напомняме и за годишните профилактични прегледи, за да съхраним постигнатия резултат от лечението.

Грижа за автомобила

Ние ще се грижим за изпращане на SMS за Вашия автомобил, докато сте на стола, така че нищо да не наруши комфорта Ви по време на манипулацията.

Medical Dent

Грижа отвъд стоматологията

01

Обучения и мотивация

Разработили сме специализирани обучения за деца и възрастни в начините за поддържане на правилна дентална хигиена.

02

Отказ от тютюнопушене

В MEDICAL DENT имаме практика да работим тясно с центрове за отказ от тютюнопушене. Попитайте за повече информация нашите фронт офис служители.

03

Страх от стоматологично лечение

За малки и големи пациенти със силно изразен страх от лечение предлагаме система за преодоляване на страха, част от която е лечение под пълна упойка.

Medical Dent

Какво и как го правим в Medical Dent

Още от зората на цивилизацията, хората живеят заедно, създават общества и градят семейства. Имат нужда един от друг. Сега знаем кое е истински важно – доверието, грижата, готовността да помогнеш. Не защото сме професионалисти, а на първо място – защото сме хора.

Даваме 10 години гаранция на всички стоматологични услуги и можем да Ви направим коронка само за два часа!

По-важното е, че правим нещата красиви, и, че ги правим със страст.   

MEDICAL DENT – Това, което е важно за теб!   

Call Now Button