Show Menu

32 повода да се усмихвате

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Октомври - месец на имплантологията

През месец октомври Център по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT“ Ви кани да посетите „Дни на отворените врати“, посветени на имплантологията. Лесно е, само запишете час за преглед от 5 до 31 октомври 2011 г. на телефон 02/ 963 07 37 или във формата ни за контакт в сайта www.medicaldent.bg. Специалистите на центъра ще направят първичен преглед и ще изготват индивидуален план за Вашето лечение.


При липса на зъб, имплантите са решение за цял живот. Бумът на имплантологията се дължи на редицата предимства на този метод пред слагането на зъбни мостове и снемаеми протези. Имплантите са инвестиция с минимален риск, с тях пациентът чувства физически и естетически комфорт и при добра грижа са за цял живот.


Безплатните консултации са част от новия проект на Центъра по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT“ – блога implanti.bg. Екипът на клиниката създаде тази нова социална платформа, за да повиши здравната култура в областта на имплантологията.

И накрая искаме да ви дадем един ценен съвет - едно от най-важните условия, което трябва да спазите, когато решите да се спрете на лечение чрез имплантиране е изборът на клиника с богат практически опит и доказано качество. „MEDICAL DENT” гарантира професионално и индивидуално отношение към пациенти си и грижа за тяхното здраве и добра визия!

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.