Show Menu

Ден на отворените дни

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

 

Medical Dent

Уважаеми дами и господа,

Благодарим на всички за оказаното доверие!

Поради големия интерес на пациентите към „Деня на отворените врати” в клиниката на 20 април, Екипът на MEDICAL DENT с радост Ви съобщава, че съвместно със специалистите от Лекарски Консултативен Съвет организира за Вас отново ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ.

Имаме удоволствието да Ви поканим да ни посетите на 15 юни 2013г. /събота/ от 10:00 ч.
Само на 15 юни /събота/ ще имате шанса да получите безплатна консултация от водещи специалисти на Лекарски Консултативен Съвет към MEDICAL DENT в областта на Естетичната стоматология, от които ще научиш тайните за бялата и червената естетика.

Необходимо е да си запишете предварително си час за преглед на телефон 02 / 963 07 37 или във формата за контакт в сайта www.medicaldent.bg, защото само на 15 юни ще имате възможността да получите специални бонуси и преференциални цени при лечението.

Всеки започнал лечението си пациент получава 10% от лечението с бели естетични възстановявания: /фасети, керамични инлеи и овърлеи, циркониеви конструкции и корони, възстановявания над импланти/.

Постигнете красотата и естетиката в своята усмивка, като я направите хармонична и симетрична.Екипът на Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT ти подарява невероятната възможност да посрещнете лятото с усмивка, на която никой не може да устои!

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.