Show Menu
Отваряме вратите си широко  за безплатни прегледи на 16-ти ноември!

Отваряме вратите си широко за безплатни прегледи на 16-ти ноември!

Какъв по-добър начин да стоплите студеното време навън от това да се сдобиете с още по-красива и здрава усмивка? Ние, от Medical Dent, отново организираме за вас Ден на отворените врати!

Заповядайте в клиниката на 16-ти ноември, за да научите повече за нашата дейност и начина ни работа! Независимо дали имате сериозен стоматологичен проблем или проявявате интерес към естетични дентални корекции, ще се радваме да ни посетите!

Специалистите на Medical Dent ще ви очакват и ще бъдат на ваше разположение за безплатен преглед през целия ден. Запишете си час за безплатен преглед на (02) 963 07 37 или office@medicaldent.bg!

  • -Д-р Коларова, в качеството си на специалист-пародонтолог, ще ви предложи най-подходящото лечение за възстановяване на денталното здраве, за да запазите усмивката си красива.
  • -Д-р Кирилов има богат опит в денталната имплантология и пластика. Ако имате по-сериозен дентален проблем, който може да бъде решен посредством орална хирургия, той е насреща, за да предприемете необходимите мерки заедно.
  • -Случаите, при които наши пациенти се нуждаят от помощта на ендодонтист, налагат консултация с именно такъв специалист. На ваше разположение за възстановителна стоматология е д-р Чурлинов.
  • -Д-р Петков се занимава с изработка на  коронки и е специалист по протезиране. Можете да му се доверите при казуси, свързани с протетична рехабилитация и протезиране върху импланти.
  • -В случай, че се интересувате от естетична стоматология, заповядайте на консултация при д-р Риахи или д-р Армянов. И двамата специалисти ще се запознаят със случая и желанията ви и ще предложат най-подходящото решение, което да повиши самочувствието ви.

Ако се интересувате от възможностите, които предоставя клиниката ни, и желаете да се възползвате от някоя от тях, заповядайте на Деня на отворените врати! Ще получите необходимото внимание, съпроводено с консултация и съвет.

Ще ви очакваме!   

Вижте повече за имплантологията и предимствата на винтовите пред базалните импланти.

Вижте още
Назад към "Новини"
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Medical Dent

Дентален Център
Medical Dent

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.