Естетично реконтуриране

Естетично реконтуриране – какво представлява?

Естетично реконтуриране наричаме стоматологична процедура, насочена към регулиране извивките на венеца. Тя се извършва с помощта на модерни лазерни технологии, които гарантират гладкото й протичане и липсата на дискомфорт за пациента. Най-често на естетично реконтуриране се залага поради козметични цели, свързани с подобряване външния вид на човешката усмивка. В следващите редове ще научите кои са основните преимущества на процедурата „естетично реконтуриране“ и с кои други стоматологични процедури в повечето случаи се комбинира тя. В допълнение, ще изведем най-важните причини, поради които извършването на естетично реконтуриране в дентална клиника MEDICAL DENT е правилната опция за вас.

С кои други стоматологични процедури най-често се комбинира естетично реконтуриране?

В повечето случаи естетично реконтуриране се комбинира със стоматологични процедури, свързани с възстановяване функционалността и желания външен вид на зъбите. Ето за кои точно процедури става въпрос:

  • естетично реконтуриране и поставяне на фасети – процедурата по поставяне на фасети се прави при наличие на общи дефекти или пък поражения върху външния вид на зъбите, възникващи с напредване възрастта на човека (обезцветяване, загуба на блясък и т.н.). Фасетите успешно коригират подобни дефекти и възвръщат приятния вид на зъбите. За да е постигната в пълна степен желаната промяна обаче, в редица случаи се препоръчва фасетите да се комбинират с процедура по естетично реконтуриране. При подобно съчетание между фасети и естетично реконтуриране е възможно да се направи успешен цялостен дизайн на усмивката и тя да изглежда по начин, доставящ максимална удовлетвореност за клиента.
  • естетично реконтуриране и поставяне на зъбни коронки – зъбните коронки са още един елемент, влизащ в употреба при видими дефекти върху зъбите. Тези дефекти може да са вродени (изкривяване, прекалено голямо разстояние) или пък получени в резултат на външна травма (счупване, нараняване). Посредством коронките подобни дефекти се елиминират напълно, а при комбинацията им с естетично реконтуриране венецът също получава здравословен и привлекателен външен вид.

Основни преимущества на процедурата по естетично реконтуриране

Няколко са основните преимущества на процедурата по естетично реконтуриране, които я правят толкова популярна и предпочитана от съвременните потребители. Сред тях са отличните резултати, постигани посредством прилагането й, както и безболезнеността и липсата на странични ефекти. Вижте малко повече информация за всяко едно от посочените преимущества на процедурата по естетично реконтуриране:

  • естетично реконтуриране: отлични резултати – естетично реконтуриране е най-ефективната и надеждна процедура за регулиране извивките на венеца. С усъвършенстването на лазерните технологии нейната прецизност става все по-голяма и по-голяма. Вече с голяма точност могат да се предвидят крайните резултати от лазерното естетично реконтуриране, давайки възможност на стоматолога и пациента заедно да изготвят предварителен план за перфектния дизайн на усмивката.
  • естетично реконтуриране: безболезненост – за разлика от редица други стоматологични методи, процедурата по естетично реконтуриране носи желаните резултати, без да предизвиква никаква болка или дискомфорт у пациента. Това отново се дължи на факта, че за извършването на естетично реконтуриране биват използвани специални лазери. Лазери, с помощта на които цялата процедура се извършва безкръвно, без нараняването на венеца по какъвто и да било начин, и без появяване на неприятни усещания по време на и след нея.
  • естетично реконтуриране: без странични ефекти – технологичните иновации в сферата на стоматологията през последните години позволяват при извършването на естетично реконтуриране да се използват лазери, които са абсолютно безопасни за здравето и кондицията на пациента. Можете да бъдете сигурни, че преминаването през естетично реконтуриране няма да ви донесе никакви странични ефекти, а само и единствено отлични резултати за вашата усмивка.

Защо да извършите процедурата по естетично реконтуриране в дентална клиника MEDICAL DENT?

MEDICAL DENT е дентална клиника, предоставяща на своите клиенти богата гама от качествени и ефективни стоматологични процедури. В нашия каталог с услуги вече присъства и процедурата по естетично реконтуриране. Ето какви ползи ще получите, ако изберете именно нас за извършване на естетично реконтуриране на вашите венци:

Естетично реконтуриране в MEDICAL DENT: Висококвалифицирани специалисти – екипът на MEDICAL DENT се състои от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на стоматологията. Специалисти, които са създатели на редица курсове и обучения, както и носители на местни и международни награди в тази сфера. Те не само са наясно с най-новите стоматологични стандарти и изисквания, но и са способни да ги приложат в пълна степен по време на своята ежедневна работа. Естетично реконтуриране в MEDICAL DENT ще ви гарантира максимално качество и надеждност на процедурата. Всеки един клиент, доверил се на дентална клиника MEDICAL DENT във връзка с процедурата по естетично реконтуриране, е останал повече от удовлетворен от постигнатите резултати.

Естетично реконтуриране в MEDICAL DENT: Модерна апаратура – дори и за най-добрите специалисти – стоматолози не е възможно постигането на надеждна и ефективна работа без наличието на необходимата апаратура. Затова ние от MEDICAL DENT сме оборудвали всички кабинети в денталната ни клиника с модерна апаратура по последни стандарти в световен мащаб. Модерна апаратура, която позволява на нашия екип да си свърши по най-добрия начин задачите и отговорностите, свързани с естетично реконтуриране и останалите стоматологични процедури. Посещавайки MEDICAL DENT за процедура по естетично реконтуриране, ще ви бъдат приложени най-усъвършенстваните лазерни технологии, благодарение на които всичко ще протече максимално гладко и безболезнено за вас, а резултатите ще отговорят напълно на очакванията ви.

Естетично реконтуриране в MEDICAL DENT: Удобна локация – и още едно преимущество от залагането на MEDICAL DENT за процедура по естетично реконтуриране, което е особено важно за съвременните работещи хора. Хора, чието ежедневие е изключително интензивно и разпределено между поредица от професионални и лични ангажименти. Дентална клиника MEDICAL DENT е разположена на удобна локация, до която има транспорт от всички квартали и зони на София. Подобна локация ви дава възможност да пристигнете при нас за процедурата по естетично реконтуриране, без да обърквате целия си график за деня. Независимо дали се намирате в дома, офиса или на някое друго място, ще можете да стигнете до MEDICAL DENT максимално бързо и лесно.

Дентална клиника MEDICAL DENT – верния избор за извършване на качествена и ефективна процедура по естетично реконтуриране с отлични резултати за вашата усмивка!

Естетично реконтуриране – какво представлява?
С кои други стоматологични процедури най-често се комбинира естетично реконтуриране?
Основни преимущества на процедурата по естетично реконтуриране
Защо да извършите процедурата по естетично реконтуриране в дентална клиника MEDICAL DENT?

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button