Грижата за зъбите започва от най-ранна детска възраст

„Имам здрави зъби”   

MEDICAL DENT пое инициативата „Имам здрави зъби”, адресирана към децата от детските градини и училищата. Това е специално разработена програма, която има за цел да накара родителите да обърнат внимание на оралното здраве на техните деца. И понеже става дума за малки деца, на които им предстои да изграждат навици за орална хигиена, MEDICAL DENT финансира специални театрални представления. Интересният и привлекателен образователен подход се харесва на малките палавници, които освен забавление получават и първите уроци по орално здраве.

Като продължение на предприетата инициатива, родителите на всички посетени детски градини и училища имат възможността да доведат децата си на безплатен преглед и консултация при специалист.

Макар и частна дентална клиника, MEDICAL DENT разбира необходимостта от поемане на социален ангажимент към българските пациенти и програма „Имам здрави зъби” е малка част от заложената социална политика на клиниката.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени • Уеб Дизайн от Вектори Дизайн • Дигитална Агенция

Call Now Button