Show Menu

Избери фасети за холивудска усмивка

Избери фасети за холивудска усмивка
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Ако винаги сте се питали как да постигнете перфектна холивудска усмивка, то фасетите са най-добрият отговор. Благодарение именно на  фасетите, вие можете да се сдобиете с искрящо бяла усмивка и красиви и здрави зъби.

Фасетите са специални обвивки на зъбите, като притежават естествен бял цвят. Всяка фасета покрива зъба и осигурява блестяща бяла усмивка, която се забелязва от всеки.

В днешно време стоматологията се развива с бързи темпове, благодарение на които, красивата блестяща усмивка изглежда още по-естествена и постижима. Естетичната стоматология поставя фокуса върху минимално инвазивните процедури , а фасетите си остават най-предпочитани за искрящо бели зъби.

Освен да постигнете белота на усмивката си, с фасетите може да промените формата и големината на самите зъби и те да бъдат равни и подредени. При това само с няколко посещения в стоматологичния кабинет. За да не изглеждат зъбите с увеличен обем, самият емайл се изтънява малко и след това се поставя фасетата.

Вижте кои са плюсовете, с които е добре да сте запознати, преди да отидете при стоматолога.

  • Може да се каже, че е почти невъзможно да различните естествени зъби от фасети, тъй като материала, от който са направени фасетите наподобява изключително много самия зъбен емайл.
  • За разлика от останалите опции за избелване на зъби, тук нямате повод да се притеснявате от оцветяване на фасетите с тъмни напитки и храни, тъй като белият цвят на фасетата устоява на червено вино, чай, кафе и цигарен дим.
  • Може да си изберете точния нюанс бяло, който искате за усмивката си. Разбира се, имайте предвид, че най-светлият и искрящ бял цвят може би ще изглежда неестествено, затова повечето хора не прибягват до най-яркия нюанс в цялата гама.

Фасетите са трайно решение, което ще ви гарантира красива усмивка и самочувствие.


Прочетете полезни съвети при оглеждане на различните оферти за  фасети цени.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Естетична стоматология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.