Show Menu

Кои са плюсовете на зъбните импланти?

Кои са плюсовете на зъбните импланти?
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

В днешно време зъбните мостове и коронките съвсем не са най-предпочитаната и разпространена опция за заместване на липсващ зъб или зъби.

Всъщност зъбните импланти вече са тези, които играят перфектно ролята на естествени зъби. В допълнение към съвършения им естествен външен вид, имплантите изпълняват и безупречно функциите на зъбите ни. По този начин, просто може да забравите, че имате имплантирани изкуствени тела в устната кухина.

Винтовите импланти, изработени по иновационен начин и поставени от специалисти имплантолози, са идеален вариант за всеки, който се нуждае от здрава усмивка, излекувана от предходни усложнения.

Освен самия емайл, имплантът заменя и корена на зъба, като по този начин осигурява силна и ненарушима връзка с меката тъкан.

Разберете кои са основните предимства на зъбните импланти, превръщайки ги в идеален и дълготраен заместител на естествените зъби:

  • Подобрен външен вид – имплантите са проектирани да служат като собствените ви зъби, поради тази причина те изглеждат и се усещат точно така.
  • Подобрен говор – при проблеми със зъбите или тяхната липса, е напълно нормално да възникнат смущения в произнасянето на думи. Имплантите перманентно извършват всички първоначални функции на зъбите и затова е сигурно, че ще доведат и до подобрение на говора ви.
  • Липса на дискомфорт – зъбните импланти са абсолютно удобни и не изискват махане нощем, както е необходимо при протезите например.
  • По-лесно дъвчене – не е нужно да се ограничавате при приема на храна, след като ви бъдат поставени импланти. За разлика от  зъбните протези, с винтовите импланти може да дъвчете свободно, без притеснения.
  • По-лесно поддържане на хигиена в устната кухина – разбира се, когато имате зъбни импланти, зъбната редица на усмивката ви ще изглежда подредена, което автоматично прави зъбите по-лесни за почистване, включително и междузъбните пространства.
  • Дълготрайност – имплантите на практика могат да бъдат идеални заместители на зъбите ви не само за дълъг период, но дори за цял живот. 


Прочетете за ползите и преимуществата на  порцелановите коронки.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Имплантология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.