Show Menu

MEDICAL DENT с нов уебсайт

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Уебсайтът е вече факт   

Добре дошли в новият уебсайт на Центъра по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT.

След дългосрочни съвместни усилия на нашия екип и Studio UXP, новият ни уебсайт е вече факт. Тук ще откриете полезна информация за предлаганите от нас услуги в областта на денталната медицина, информация за нашата клиника и оборудване, за нашия екип от специалисти, полезни статии и отговори на често задавани въпроси.

В секцията Актуално ще откриете както новини и събития за клиниката, така и актуални статии на тема имплантология, естетична стоматология, различни заболявания и нови тенденции и подходи в денталната медицина.

Секцията Въпроси и отговори е специално разработена от нашия екип с цел да отговори на често задавани въпроси от нашите пациенти, така че да сте максимално осведомени и подготвени за бъдещо лечение. За по-лесна ориентация сме разделили въпросите на категории, а ако не сте намерили отговор на въпроса си, може да изпратите запитване в определената за това форма за въпроси.

Тъй като MEDICAL DENT е сертифициран представител на Международния учебен център по имплантология IFZI, в секцията Академия сме публикували информация за тази нова концепция за имплантологично обучение. Тук ще намерите и календар с престоящите семинари и курсове, както и форма за записване в обучението.

Ние ценим Вашето мнение, така че чувствайте се поканени да споделите Вашите впечатления от новия ни сайт.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.