Show Menu

Предколедни изненади в MEDICAL DENT през месец декември!

Предколедни изненади в MEDICAL DENT  през месец декември!
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Навън времето е снежно, а температурите не спират да се понижават. Дори времето ни напомня, че най-светлите празници в годината предстоят!

Признаваме, че Коледното настроение вече обхвана и нас. Смятаме, че в празничния сезон всички ние се отличаваме не само с бляскавите тоалети и щедрите подаръци. От значение за топлината и уюта на времето, прекарано с любимите хора, е и доброто ни настроение.

Коледно предложение от MEDICAL DENT

И тъй като всеки от нас свързва Коледа и с подаръците, в духа на предстоящите празници, сме подготвили специална изненада за вас! Заповядайте в MEDICAL DENT в периода между 1-ви и 21-ви декември, за да се погрижите за сияйната си усмивка! Запишете си час за пълен пакет процедури за клинично избелване и ще получите подарък от нас – писалка за избелване, която можете да използвате сами у дома!

Пакетът се състои от общо три процедури, на стойност от 500 лв., а редовната цена на писалката за избелване е 70 лв. Получавайки я като подарък, ще можете да поддържате зъбите си искрящо бели дори и в домашни условия. По този начин ще удължите ефекта от процедурите и ще си спестите евентуален дискомфорт по време на празниците, а и след това!

Не забравяйте, че за да се радвате на хубаво настроение по време на празниците, първо трябва да се погрижите за собственото си здраве и самочувствие.

Запишете час на  office@medicaldent.bg или на (02) 963 07 37. Очакваме ви!   


Прочетете полезни съвети при оглеждане на различните оферти за избелване на зъби цени.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.