Show Menu

Топ 5 опции за перфектна усмивка /част 1/

Топ 5 опции за перфектна усмивка /част 1/
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Всеки се стреми към искряща бяла усмивка, с която да постига успехи. Не е тайна, че именно блестящата усмивка е един от факторите, които съживяват самочувствието ни и ни превръщат в уверени и лъчезарни личности.

В този материал ви представяме най-популярните опции да постигнете красива холивудска усмивка, с помощта на иновационната  естетична стоматология. Опциите, които имате съвсем не са малко, но има такива, които категорично се нареждат сред най-предпочитаните и ефикасни методи за постигане на идеална усмивка. Навярно се досещате, че  избелването на зъбите е един от най-сигурните начини, но ние ще ви запознаем и с останалите опции, които да имате предвид при следващото си посещение при стоматолога:

  • Фасети

Дори да имате добро общо здраве на зъбите и венците, то винаги е полезно да прибавите малко искряща белота към иначе здравата си усмивка. В това начинание, фасетите са перфектният помощник. Именно те могат да изградят една съвършено нова усмивка за вас. Зъбните фасети представляват тънък външен слой, който се поставя като „облицовка“ на вашия емайл. Разбира се, предварително стоматологът взема точния отпечатък на зъба и след това се изработва перфектната фасета. Преди това, естествено се преценява конкретният бял нюанс, който ще бъде подходящ именно за вашите зъби.

  • Избелване на зъби

Благодарение на модерното избелване на зъби, всеки може да се сдобие с мечтаната бяла усмивка. Този популярен метод за искрящи холивудски зъби е бърз, лесен и дълготраен, стига да полагате нужните грижи за поддържане на усмивката си.

Помнете, че преди да преминете към тази ефективна опция на естетичната стоматология, зъболекарят ви трябва да направи обстоен преглед на зъбите ви и да прецени дали моментът е подходящ за избелване. Ако имате настоящи проблеми с венците или зъбите, то първо е добре те да бъдат излекувани и след това да се предприеме въпросното избелване.

Имайте предвид, че опциите за избелване на зъби са две - клинично избелване в зъболекарския кабинет и процедури, които се извършват у дома . Вие сами преценявате как предпочитате да постигнете желания бял цвят на зъбите си.

Вижте още любопитни факти за естетиката в стоматологията в следващия ни материал.

Вижте още
Назад към "Естетична стоматология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.