Show Menu

Турнето на титаните

Турнето на титаните
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Това лято се проведе едно уникално по вида си събитие за българските дентални лекари – лекторско „турне“ на едни от водещите специалисти по имплантология, пародонтология и орална хирургия в страната. Д-р Бранимир Кирилов, заедно с останалите най-добри авторитети в стоматологията - д-р Павел Панов, д-р Пресиян Кръстев, д-р Венцеслав Станков, д-р Пламен Бързашки и доц. Методи Абаджиев, бяха в главните роли в „Турнето на титаните“. В рамките на една седмица – от 13 до 17 юни, бяха обиколени пет български града – Пловдив, Хасково, Бургас, Варна и Велико Търново. Лекторските курсове дадоха възможност за обменяне на опит и познания с практикуващите зъболекари от цялата страна.

Най-иновативните методи в денталната медицина, съчетани със стремежа към усъвършенстване вдъхновиха научното мероприятие, включващо дискусии, новости в областта на имплантологията, споделяне на идеи и много лятно настроение.

Една от основните цели на „Турнето на титаните“ е да се обясни на хората, че в някои случаи имплантите са най-доброто решение, а системата, която зъболекарят избере да ползва, е без значение, стига да е качествена. Това ще доведе до подобряване на общото ниво на имплантологията и отклоняване от често срещани случаи на некачествено и евтино лечение, от което страдат пациентите.

Развитието на имплантологията в България, иновационният и балансиран подход към пациентите винаги ще бъдат отправни точки в практиката на специалистите в MEDICAL DENT. 

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.