Show Menu

Защо зъбните импланти са най-доброто решение за вас?

Защо зъбните импланти са най-доброто решение за вас?
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Искате да притежавате ослепителна усмивка, но и перфектно здраве на устната кухина?

Тогава навярно се питате как да постигнете дълготрайни решения за усмивката си, които обаче не само да ви гарантират искрящо бели зъби, но и успоредно с това – здраве, за да се радвате на вкусните храни и напитки.

Правилното решение, с което да постигнете всичко това, на практика се явява поставянето на зъбни импланти. Разбира се, не винаги вашата усмивка се нуждае от зъбни импланти, но често идва момент, в който се нуждаете от професионална и качествена грижа, за да възстановите функциите и перфектния външен вид на зъбите си.

Представяме ви 3 въпроса, на които да си отговорите, за да разберете, дали зъбните импланти са подходящата алтернатива за желаната ви усмивка:   

1.Искате ли естествено изглеждаща бяла усмивка?

Да притежавате искрящо бели зъби и да притежавате естествено бяла усмивка са две различни неща. Това че може да постигнете даден бял цвят на емайла си, не означава, че той е най-правилният нюанс за усмивката ви, тъй като в много случаи снежнобелите тонове на зъбите изглеждат твърде изкуствено. Ако целта ви е да имате не просто бяла, а естествено бяла усмивка, то именно зъбните импланти са решението, което търсите. Имплантите са пригодени специално за устната кухина – да приличат на естествените зъби и да извършват съвършено функциите им.   

2.Желаете ли бързото и качествено постигане на красива усмивка, без последващи ограничения за вас?

Не е необходимо да жертвате функцията на естествените си зъби, за да се сдобиете с изкуствени такива, но по-бели. Благодарение на имплантите, можете да се храните спокойно, да почиствате нормално зъбите и да не се притеснявате, че захапването ще ви коства остра болка. Ако имате нужда от заместители на естествените зъби или целостта им, то единствено имплантите ви предоставят възможност за бяла, красива усмивка, без да трябва да се ограничавате в консумирането на дадени ястия, за разлика от останалите опции. На практика, със зъбните импланти имате чувството, че сте с естествените си зъби.   

3.Търсите ли бели и здрави зъби, които няма да ви създават неудобства?

Зъбните импланти са фиксирани на едно място – те не се размества и не ви създават абсолютно никакви неудобства. Може да се смеете, храните, усмихвате, без да мислите за това, че имате изкуствени импланти.

Ако отговорът ви, дори на един от тези въпроси е „да“, то е добре да се насочите точно към зъбните импланти, за да си осигурите безпроблемно здрави зъби и безупречна бяла усмивка. 


Прочете повече за  имплантологията и защо да изберете винтови пред базални импланти.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Имплантология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.