Show Menu

Концепция „TeethXpress“

Зъби за един ден – решение за цял живот

Изградете отново естествената си усмивка. Загубата на зъб или зъби е изключително неприятна. Този процес често води до използването на протези, които да поддържат и подпомагат нормалния начин на живот на пациента. Но протезите са много неудобни и могат да причинят повече дискомфорт, от колкото удобство. Най-честото неудобство, което протезата създава на пациентите е, че тя се движи и може лесно да падне във всеки момент, дори по време на разговор. Освен социалния дискомфорт, който подобен инцидент може да причини, протезите имат и функционални недостатъци. При хранене, те се движат, като това не само създава неприятно усещане, но и позволява попадането на храна под тях, което често може да бъде дискомфортно и дори болезнено.

Концепцията „Зъби за един ден“

MEDICAL DENT предлага на всички пациенти алтернативно решение на протезите, което е много по-сигурно, ефикасно и удобно. „Зъби за един ден“е концепция, създадена въз основа на разпространената по света услуга “All on Four”. Това означава, че само в рамките на един ден пациент, който е загубил всички зъби, може да получи от 4 до 6 импланта, върху които да бъде поставен мост. Концепцията е разработена още през 1984 година и продължава да се разпространява по света, заради комфортът, който създава, както и множеството си предимства пред протезите.

Предимства на „Зъби за един ден“ пред протезите

Сред основните предимства на „Зъби за един ден“ е възможността заизграждане на всички зъби, които максимално да наподобяват естественото усещане. Освен това, имплантите позволяват по-лесна поддръжка и почистване, за разлика от протезите. Процедурата „Зъби за един ден“ ще Ви предостави възможността да консумирате всички любими храни и да чувствате сигурност във всяка една хапка. Имплантите Ви дават и увереност, че няма да паднат или да се разместят и ще Ви позволят отново да се усмихвате!

Процедурата „Зъби за един ден“ е подходяща за всички пациенти, които са изгубили зъбите си. В MEDICAL DENT ние се отнасяме с внимание към всеки пациент, като му предоставяме детайлна информация относно неговия случай, както и всички необходими стъпки за успешното изпълнение на процедурата. Ние вярваме, че всеки човек заслужава да се усмихва и концепцията „Зъби за един ден“ може да Ви помогне в това!

„Зъби за един ден“ от MEDICAL DENT

Процедурата „Зъби за един ден“ позволява на пациентите да получат естетически завършена усмивка и зъби, които да им дават възможността да извършват всички ежедневни дейности без притеснения. За успешното изпълнение на процедурата, MEDICAL DENT Ви осигурява най-добрия екип в България, който ще се грижи за Вас във всяка една стъпка и може да Ви гарантира перфектни резултати. Концепцията „Зъби за един ден“ може да промени живота на всеки пациент само за няколко дни. Доверете се на професионалистите от MEDICAL DENT за да изградите отново естествената си усмивка.   

      Клиент на MEDICAL DENT  – „Определено си заслужаваше“

"Лошото състояние на зъбите ми ме постави в ситуация, в която имплантите бяха единственото възможно решение за мен. Препоръка за MEDICAL DENT и д-р Кирилов получих от моята дългогодишна стоматоложка и определено съм доволен. Чувствам се много по-добре от преди, категорично беше добра идея да премина през процедурата. Години след процедурата продължавам да се доверявам на екипа от професионалисти на MEDICAL DENT за профилактични прегледи."   Клиент на MEDICAL DENT  – „Чувствам се страхотно“    

"Чувството след процедурата е все едно си на почивка на морето!

Продължително време имах сериозни проблеми със зъбите, лекувах ги, но в крайна сметка се разклатиха и паднаха. Няколко клиники ми предлагаха поставянето на подвижни протези, но за мен това не беше решение. И така потърсих информация в Интернет и попаднах на MEDICAL DENT. След катопрочетох позитивните отзиви за клиниката, дойдох на консултация. Това е единствената клиника, която ми каза, че може да има перманентно решение и за мен. Не си спомням времето, когато бях с всички зъби, но знам, че сега се чувствам страхотно. Чувството след процедурата е все едно си на почивка на морето и си почиваш на плажа и гледаш синьото небе. Препоръвам MEDICAL DENT на всички, които имат нужда и да не се притесняват от нищо, защото д-р Кирилов лекува ефективно и безболезнено."    Димитър Гунчев – „Вече съм друг човек“

"Системните ми проблеми с парадонтозата създаваха множесто неудобства и бяха причината много зъболекари да откажат да ми сложат импланти или поне да не се наемат с процедурата. Така стигнах до MEDICAL DENT. Още с първата консултация усетих, че д-р Кирилов е уверен в това, което говори и прави и му се доверих на момента. Преди процедурата контактът ми с хората беше много труден, опитвах се да скрия усмивката си, трудно се хранех. Сега, след манипулацията ежедневието ми се промени коренно. Чувствам се като друг човек, приятелите ми ми казват, че се усмихвам свободно. Усмивката е може би най-красивото нещо в хората. Съветвам всички с подобни проблеми да не чакат да направят първата стъпка. Препоръчвам MEDICAL DENT на всички, защото процедурата със сигурност ще промени начина им на живот."

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.