Show Menu
Естетично реконтуриране

Естетично реконтуриране

Естетично реконтуриране – какво представлява?

Естетично реконтуриране наричаме стоматологична процедура, насочена към регулиране извивките на венеца. Тя се извършва с помощта на модерни лазерни технологии, които гарантират гладкото й протичане и липсата на дискомфорт за пациента. Най-често на естетично реконтуриране се залага поради козметични цели, свързани с подобряване външния вид на човешката усмивка. В следващите редове ще научите кои са основните преимущества на процедурата „естетично реконтуриране“ и с кои други стоматологични процедури в повечето случаи се комбинира тя. В допълнение, ще изведем най-важните причини, поради които извършването на естетично реконтуриране в дентална клиника Медикъл Дент е правилната опция за вас. 

Естетично реконтуриране 1

С кои други стоматологични процедури най-често се комбинира естетично реконтуриране?

В повечето случаи естетично реконтуриране се комбинира със стоматологични процедури, свързани с възстановяване функционалността и желания външен вид на зъбите. Ето за кои точно процедури става въпрос:

  • естетично реконтуриране и поставяне на фасети – процедурата по поставяне на фасети се прави при наличие на общи дефекти или пък поражения върху външния вид на зъбите, възникващи с напредване възрастта на човека (обезцветяване, загуба на блясък и т.н.). Фасетите успешно коригират подобни дефекти и възвръщат приятния вид на зъбите. За да е постигната в пълна степен желаната промяна обаче, в редица случаи се препоръчва фасетите да се комбинират с процедура по естетично реконтуриране. При подобно съчетание между фасети и естетично реконтуриране е възможно да се направи успешен цялостен дизайн на усмивката и тя да изглежда по начин, доставящ максимална удовлетвореност за клиента.
  • естетично реконтуриране и поставяне на зъбни коронки – зъбните коронки са още един елемент, влизащ в употреба при видими дефекти върху зъбите. Тези дефекти може да са вродени (изкривяване, прекалено голямо разстояние) или пък получени в резултат на външна травма (счупване, нараняване). Посредством коронките подобни дефекти се елиминират напълно, а при комбинацията им с естетично реконтуриране венецът също получава здравословен и привлекателен външен вид. 
Естетично реконтуриране 2

Основни преимущества на процедурата по естетично реконтуриране

Няколко са основните преимущества на процедурата по естетично реконтуриране, които я правят толкова популярна и предпочитана от съвременните потребители. Сред тях са отличните резултати, постигани посредством прилагането й, както и безболезнеността и липсата на странични ефекти. Вижте малко повече информация за всяко едно от посочените преимущества на процедурата по естетично реконтуриране:

  • естетично реконтуриране: отлични резултати – естетично реконтуриране е най-ефективната и надеждна процедура за регулиране извивките на венеца. С усъвършенстването на лазерните технологии нейната прецизност става все по-голяма и по-голяма. Вече с голяма точност могат да се предвидят крайните резултати от лазерното естетично реконтуриране, давайки възможност на стоматолога и пациента заедно да изготвят предварителен план за перфектния дизайн на усмивката.
  • естетично реконтуриране: безболезненост – за разлика от редица други стоматологични методи, процедурата по естетично реконтуриране носи желаните резултати, без да предизвиква никаква болка или дискомфорт у пациента. Това отново се дължи на факта, че за извършването на естетично реконтуриране биват използвани специални лазери. Лазери, с помощта на които цялата процедура се извършва безкръвно, без нараняването на венеца по какъвто и да било начин, и без появяване на неприятни усещания по време на и след нея.
  • естетично реконтуриране: без странични ефекти – технологичните иновации в сферата на стоматологията през последните години позволяват при извършването на естетично реконтуриране да се използват лазери, които са абсолютно безопасни за здравето и кондицията на пациента. Можете да бъдете сигурни, че преминаването през естетично реконтуриране няма да ви донесе никакви странични ефекти, а само и единствено отлични резултати за вашата усмивка. 
Естетично реконтуриране 3

Защо да извършите процедурата по естетично реконтуриране в дентална клиника Медикъл Дент?

Медикъл Дент е дентална клиника, предоставяща на своите клиенти богата гама от качествени и ефективни стоматологични процедури. В нашия каталог с услуги вече присъства и процедурата по естетично реконтуриране. Ето какви ползи ще получите, ако изберете именно нас за извършване на естетично реконтуриране на вашите венци:

Естетично реконтуриране в Медикъл Дент: Висококвалифицирани специалисти – екипът на Медикъл Дент се състои от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на стоматологията. Специалисти, които са създатели на редица курсове и обучения, както и носители на местни и международни награди в тази сфера. Те не само са наясно с най-новите стоматологични стандарти и изисквания, но и са способни да ги приложат в пълна степен по време на своята ежедневна работа. Естетично реконтуриране в Медикъл Дент ще ви гарантира максимално качество и надеждност на процедурата. Всеки един клиент, доверил се на дентална клиника Медикъл Дент във връзка с процедурата по естетично реконтуриране, е останал повече от удовлетворен от постигнатите резултати.

Естетично реконтуриране в Медикъл Дент: Модерна апаратура - дори и за най-добрите специалисти – стоматолози не е възможно постигането на надеждна и ефективна работа без наличието на необходимата апаратура. Затова ние от Медикъл Дент сме оборудвали всички кабинети в денталната ни клиника с модерна апаратура по последни стандарти в световен мащаб. Модерна апаратура, която позволява на нашия екип да си свърши по най-добрия начин задачите и отговорностите, свързани с естетично реконтуриране и останалите стоматологични процедури. Посещавайки Медикъл Дент за процедура по естетично реконтуриране, ще ви бъдат приложени най-усъвършенстваните лазерни технологии, благодарение на които всичко ще протече максимално гладко и безболезнено за вас, а резултатите ще отговорят напълно на очакванията ви.

Естетично реконтуриране в Медикъл Дент: Удобна локация – и още едно преимущество от залагането на Медикъл Дент за процедура по естетично реконтуриране, което е особено важно за съвременните работещи хора. Хора, чието ежедневие е изключително интензивно и разпределено между поредица от професионални и лични ангажименти. Дентална клиника Медикъл Дент е разположена на удобна локация, до която има транспорт от всички квартали и зони на София. Подобна локация ви дава възможност да пристигнете при нас за процедурата по естетично реконтуриране, без да обърквате целия си график за деня. Независимо дали се намирате в дома, офиса или на някое друго място, ще можете да стигнете до Медикъл Дент максимално бързо и лесно.

Дентална клиника Медикъл Дент – верния избор за извършване на качествена и ефективна процедура по естетично реконтуриране с отлични резултати за вашата усмивка!Естетично реконтуриране – какво представлява?
С кои други стоматологични процедури най-често се комбинира естетично реконтуриране?
Основни преимущества на процедурата по естетично реконтуриране
Защо да извършите процедурата по естетично реконтуриране в дентална клиника Медикъл Дент?

Sieh mehr
Zurück zu "Ästhetische Zahnheilkunde"
Buchen Sie ein Termin zur Beratung jetzt!
Stufe
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent Dentalzentrum
Medical Dent

1407 Sofia
James Boucher Boul. 114

Open hours Arbeitszeiten

Montag-Freitag:
Von 8:00 Uhr bis 17:00 Uhr
Samstag:
Von 8:00 Uhr bis 14:00 Uhr