Show Menu
Scrollen
Oben

Социална кауза на Medical Dent – „Дари усмивка, върни усмивка“

Вярваме, че обществото ни има нужда от повече добри дела. Затова решихме да разработим кауза, помагаща на хора, към които животът не е бил щедър. За нас най-логично е да помогнем с това, в което сме най-добри – даряването на усмивки. Започваме смела инициатива, с която искаме да върнем усмивките на хора, намиращи се в затруднено социално положение. Зад тази идея застана и екипът на организация Конкордия.

Заедно решихме да предоставим безплатно лечение на 4-ма младежи от социалния кръг на Конкордия. След внимателен подбор се спряхме на хора, за които медицинската намеса е наложителна, но трудно или съвсем недостъпна. Подобрявайки общата визия и здравословното състояние на младежите, ние се надяваме да им дадем увереност, с която да търсят и открият мястото си в обществото.

Kакво: Инициатива „ Дари усмивка, върни усмивка “
Кога: 20.01.2017
Къде: дентална клиника Medical Dent

Повече за Конкордия

Конкордия е международна организация, която помага на младежи, деца и семейства в нужда. Появява се в България през 2008-ма година с учредяването на социалния младежки център „св. Константин“, а през 2014 отварят врати и Център за настаняване от семеен тип и Наблюдавано жилище. Една от главните цели на организацията е постигане на отворено и отговорно общество, като за осъществяването ѝ се допринася чрез активна работи с деца и младежи в неравностойно положение, подпомагане на семействата им и непрестанни услиния да се промени нагласата както на членовете на организацията, така и на обществото като цяло. Конкордия се стреми да даде на децата добро и щастливо детство, да изгради стабилни връзки в подкрепящи семейства, както и да осигури шанс за обучение и професионално развитие.

Стефан

Stefan

Стефан е на 29 години и е от Сливен. Учил е туризъм и от малък се занимава с различни спортове. Тренирал е тенис, баскетбол, кикбокс и фитнес. Иска отново да играе баскетбол и да се присъедини към някой любителски отбор в столицата.

Park

Скицирането на пейзажи и разходки из природата са това, което го разведрява най-много. Обича спокойните хора и се старае винаги да влага вниманието си в това, което прави на момента. Стреми към душевен баланс и винаги търси промяната първо в себе си.

Богомил

Богомил

Богомил е на 24 години и много обича спорта. Занимава се с бокс от ранна възраст и иска да стане професионалист. Още на първото си състезание се класира трети и от тогава мечтае за по-големи успехи и изяви.

Cup

Възхищава се на известните боксьори и се старае да се учи от тях. С радост си спомня как за кратко е тренирал редом до братята Пулеви. Трудностите в бокса са го научили да се справя и с трудностите в живота. Богомил е целеустремен и мотивиран. Работи и се издържа, трудейки се към целите си.

Борис

Борис

Приятелите му го наричат Боби, на 27 години е, от София. Отдаден е на работата си като помощник готвач и почти не му остава време за разпускане и хобита, но обича да се разхожда с приятелите си когато може. Завършил е готварство в техникум и иска да се развива в тази сфера, по възможност в чужбина.

Music

Боби е отдаден и трудолюбив и дори в най-трудните си моменти не е оставал без работа. Това, което го успокоява най-много е слушането на музика, като българската му е любима.

Петър

Петър

Запознай се с Петър. Той е на 27 години и работи като охранител в магазин за хранителни стоки. Има много хобита, но с разочарование споделя, че няма никакво време за тях. Обича да се разхожда из града и парковете му, но също така харесва природата.

Plane

Труди се всеки ден без да почива и полага всички усилия да води стабилен и щастлив живот. Мечтае да си намери работа в чужбина и да бъде финансово независим. Спомня си с усмивка как е ходил е до Виена по социална програма и иска отново да се върне там.