Show Menu
Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията

Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията

Знаете ли, че прецизността на 3D скенера е толкова добра поради факта, че изображението се изработва от близо 15 хиляди осреднени форми? Софтуерът предоставя на зъболекаря една много стандартизирана форма, която е създадена спрямо околните зъби, което много рядко налага корекция на формата на зъба. Именно Дигиталният етаж и прецизността на 3D скенера позволява на стоматолозите да са спокойни за крайния резултат, прецизността и качеството на коронката на пациента. Не трябва да забравяме и факта, че в много голяма част от случаите технологиите от Дигиталния етаж работят с безметални конструкции, като най-често използваме цирконий и порцелан – по-добрият избор за вашите коронки.

Време е да разбием един мит – много хора смятат, че Дигиталният етаж и всички технологии, които улесняват изработването на коронката, допълнително оскъпяват процедурата. Д-р Бранимир Кирилов е готов да ви докаже противното, като споделя, че всъщност цената на коронка, изработена с помощта на Дигиталния етаж, не е по-висока от тази на коронка, изработена по традиционния за стоматологията начин.

Освен нововъведенията в клиниката на Medical Dent, които значително улесняват рутинни стоматологични процедури, д-р Кирилов ни напомня и за един проблем, с който всяка устна кухина се бори – образуването на кариеси. Правилната орална хигиена, както и регулярните посещения при вашия зъболекар са начинът, по който да се предпазите от тази заразна и много неприятна болест. За Дигиталния етаж, правилното диагностициране и лечение на кариеси, както и бъдещето на стоматологията говори д-р Кирилов в студиото на предаването „Здравето отблизо“ по БНТ.

See more
Back to "News"
Book a consult now!
Step
Loading
Medical Dent Dental Center
Medical Dent

Sofia 1407,
114 James Bourchier Blvd.

Open hours Business hours

Monday through Friday:
8:00 am – 5:00 pm
Saturday:
8:00 am – 2:00 pm