Show Menu
Как зъбните импланти създават уверена усмивка?

Как зъбните импланти създават уверена усмивка?

Зъбните импланти заместват липсващи зъби и представляват най-сигурното и качествено решение в днешно време, ако искате да имате здрава и красива усмивка.

Знаете ли, че загубата на един или повече зъби, всъщност не е само естетичен проблем, а напротив – образувалото се празно пространство в устната ви кухина, може да предизвика затруднено дъвчене на храната и проблемно приемане на определени хранителни продукти.

Всъщност, имате опция да замените липсващия зъб с коронка и мост. Това обаче няма да спре постепенната загуба на кост. А, също така ще предизвика пропадане на здрави зъби надолу, както и завишен риск от поява на кариеси.

Трябва да знаете, че при загуба на повече зъби, при възрастните хора се получава и преждевременно увисване на кожата около челюстта. За да се предотврати това, зъбните импланти заместват успешно естествените зъби, оформяйки добра захапка и здрава усмивка. Голямото предимство на имплантите пред всички останали алтернативи, е че те могат да ви служат цял живот, стига да поддържате добра устна хигиена.

Зъбните импланти са изградени така, че да се слеят със здравата кост на челюстта. Те изглеждат точно като емайла, тъй като цветът и материалът, от който са изработени наподобяват естествените зъби. Сред плюсовете на зъбните импланти са, че редуцират загубата на костта и не оказват неблагоприятно влияние на останалите зъби. Самият имплант се поставя така, че да не засяга по никакъв начин съседните здрави зъби, а в случаите, когато трябва да бъдат заменени повече поредни зъби, то именно имплантите са най-ефикасното решение.

Благодарение на зъбните импланти, има възможност и да се заместят всички липсващи зъби на долна челюст, като за целта се създава специална протеза, чрез използването на имплантите.

За да си осигурите дълготрайна блестяща усмивка, специалистите по имплантология в Medical Dent ви предлагат сертифицирани и иновативни решения - използваните зъбни импланти са с най-високо качество от Швейцария, Германия и САЩ,а гаранцията им е 50 години.

See more
Back to "Implantology"
Book a consult now!
Step
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent Dental Center
Medical Dent

Sofia 1407,
114 James Bourchier Blvd.

Open hours Business hours

Monday through Friday:
8:00 am – 5:00 pm
Saturday:
8:00 am – 2:00 pm