Show Menu
Как зъбните импланти спасяват усмивката ви?

Как зъбните импланти спасяват усмивката ви?

Зъбните импланти са популярен и ефикасен начин да подобрите здравето на зъбната си кухина. Ако имате липсващи зъби или носите подвижни протези, то именно зъбните импланти са опцията, от която се нуждаете, за да се събуждате с красиви и перфектно функциониращи зъби. Така ще можете да се радвате на ежедневните храни и напитки и да се усмихвате без притеснения, защото ще имате блестящо бели зъби.

Въпросните импланти са ефективни са доста проблеми с емайла на зъбите, но това, което трябва да знаете, че те са решение в дългосрочен план, за разлика от някои други алтернативи.

Зъбните импланти с най-високо качество са винтовите, като те са изработени от материали, които съвършено да се слеят с вашата кост и да заместят липсващия зъб. Също така, имплантите не само изглеждат по-добре, изграждайки усмивката ви, но и изпълняват дъвкателната функция на зъба, което в случая е огромното предимство пред имплантите.

Имайте предвид, че ако имате повече липсващи зъби, то това оказва влияние на дъвкателните ви способности. Напълно е вероятно и самата ви челюст да се деформира, което да повлияе на формата на лицето и усмивката ви. Точно затова, зъбните импланти се явяват спасение на усмивката ви.

Имплантите се изработват от биологично съвместим материал и няма да се отличават по нищо от останалите ви зъби, като, разбира се, няма да предизвикат и ответна реакция от организма ви.

Запомнете, че без значение дали ви липсва един и няколко зъба, имплантите са най-модерното и ефикасно решение, предпочитано от пациентите и препоръчвано от стоматолозите.

Разбира се, след като сте наясно с предимствата на зъбните импланти, следва да намерите професионален и надежден имплантолог, на който да доверите красивата си усмивка. И тъй като, имплантологията е водещо звено в Medical Dent, то нашите специалисти, начело с д-р Бранимир Кирилов са насреща, за да ви донесат мечтаната здрава усмивка.

See more
Back to "Implantology"
Book a consult now!
Step
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent Dental Center
Medical Dent

Sofia 1407,
114 James Bourchier Blvd.

Open hours Business hours

Monday through Friday:
8:00 am – 5:00 pm
Saturday:
8:00 am – 2:00 pm