Show Menu
Предколедни изненади в Medical Dent  през месец декември!

Предколедни изненади в Medical Dent през месец декември!

Навън времето е снежно, а температурите не спират да се понижават. Дори времето ни напомня, че най-светлите празници в годината предстоят!

Признаваме, че Коледното настроение вече обхвана и нас. Смятаме, че в празничния сезон всички ние се отличаваме не само с бляскавите тоалети и щедрите подаръци. От значение за топлината и уюта на времето, прекарано с любимите хора, е и доброто ни настроение.

Коледно предложение от Medical Dent

И тъй като всеки от нас свързва Коледа и с подаръците, в духа на предстоящите празници, сме подготвили специална изненада за вас! Заповядайте в Medical Dent в периода между 1-ви и 21-ви декември, за да се погрижите за сияйната си усмивка! Запишете си час за пълен пакет процедури за клинично избелване и ще получите подарък от нас – писалка за избелване, която можете да използвате сами у дома!

Пакетът се състои от общо три процедури, на стойност от 500 лв., а редовната цена на писалката за избелване е 70 лв. Получавайки я като подарък, ще можете да поддържате зъбите си искрящо бели дори и в домашни условия. По този начин ще удължите ефекта от процедурите и ще си спестите евентуален дискомфорт по време на празниците, а и след това!

Не забравяйте, че за да се радвате на хубаво настроение по време на празниците, първо трябва да се погрижите за собственото си здраве и самочувствие.

Запишете час на office@medicaldent.bg или на (02) 963 07 37. Очакваме ви!

See more
Back to "News"
Book a consult now!
Step
Loading
Medical Dent Dental Center
Medical Dent

Sofia 1407,
114 James Bourchier Blvd.

Open hours Business hours

Monday through Friday:
8:00 am – 5:00 pm
Saturday:
8:00 am – 2:00 pm

Telephone Phone+359 (02) 963 07 37

E-mailoffice@medicaldent.bg