Show Menu
Кои са плюсовете на зъбните импланти?

Кои са плюсовете на зъбните импланти?

В днешно време зъбните мостове и коронките съвсем не са най-предпочитаната и разпространена опция за заместване на липсващ зъб или зъби.

Всъщност зъбните импланти вече са тези, които играят перфектно ролята на естествени зъби. В допълнение към съвършения им естествен външен вид, имплантите изпълняват и безупречно функциите на зъбите ни. По този начин, просто може да забравите, че имате имплантирани изкуствени тела в устната кухина.

Винтовите импланти, изработени по иновационен начин и поставени от специалисти имплантолози, са идеален вариант за всеки, който се нуждае от здрава усмивка, излекувана от предходни усложнения.

Освен самия емайл, имплантът заменя и корена на зъба, като по този начин осигурява силна и ненарушима връзка с меката тъкан.

Разберете кои са основните предимства на зъбните импланти, превръщайки ги в идеален и дълготраен заместител на естествените зъби:

  • Подобрен външен вид – имплантите са проектирани да служат като собствените ви зъби, поради тази причина те изглеждат и се усещат точно така.
  • Подобрен говор – при проблеми със зъбите или тяхната липса, е напълно нормално да възникнат смущения в произнасянето на думи. Имплантите перманентно извършват всички първоначални функции на зъбите и затова е сигурно, че ще доведат и до подобрение на говора ви.
  • Липса на дискомфорт – зъбните импланти са абсолютно удобни и не изискват махане нощем, както е необходимо при протезите например.
  • По-лесно дъвчене – не е нужно да се ограничавате при приема на храна, след като ви бъдат поставени импланти. За разлика от протезите, с винтовите импланти може да дъвчете свободно, без притеснения.
  • По-лесно поддържане на хигиена в устната кухина – разбира се, когато имате зъбни импланти, зъбната редица на усмивката ви ще изглежда подредена, което автоматично прави зъбите по-лесни за почистване, включително и междузъбните пространства.
  • Дълготрайност – имплантите на практика могат да бъдат идеални заместители на зъбите ви не само за дълъг период, но дори за цял живот. 
Vedi anche
Indietro "Имплантология"
Prenota una visita di consultazione ora!
Passo
Loading
Medical Dent Centro dentale
Medical Dent

1407 Sofia,
Viale James Boucher 114

Open hours Orario di lavoro

dal Lunedì al Venerdì
dalle 8:00 alle 17:00
Sabato:
dalle 8:00 alle 14:00