Show Menu
Medical Dent взе участие "Форум бременност и детско здраве"

Medical Dent взе участие "Форум бременност и детско здраве"

Дентална клиника “Medical Dent” бе един от партньорите на събитието, което събра на едно място най-добрите специалисти в областта на детското здраве и бременността.

Шестият поред "Форум бременност и детско здраве" се проведе на 13-ти и 14-ти май в гр. София. Той бе под мотото „Да отгледаш дете е мисия“, а в него взеха участие много настоящи и бъдещи родители, които получиха изключително полезна и любопитна информация за детското здраве и необходимите грижи на новороденото, както и съвети за физическото и психично развитие на подрастващите.

Д-р Таня Барашка, част от екипа на Medical Dent, изнесе лекция на тема „Първи зъбки при детето (0-3 г.). Проблеми при никненето. Етапи на обгрижване на зъбките за добра устна хигиена в различните периоди“. Специалистът по детска стоматология изтъкна, че структурата и състоянието на постоянните зъби на едно дете се определя още по време на бременността. Д-р Барашка препоръча на бъдещите майки да включат в менюто си храни, чрез които да си набавят пълната гама минерални соли и вещества, нужни за организма им в този период.

Успешното събитие завърши с интересни награди за публиката и много усмивки.

От името на Medical Dent, д-р Бранимир Кирилов връчи ваучер за еднократна процедура за почистване, полиране и домашно избелване на зъбите на една млада майка.

Vedi anche
Indietro "Notizie"
Prenota una visita di consultazione ora!
Passo
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent Centro dentale
Medical Dent

1407 Sofia,
Viale James Boucher 114

Open hours Orario di lavoro

dal Lunedì al Venerdì
dalle 8:00 alle 17:00
Sabato:
dalle 8:00 alle 14:00