Show Menu
Какви предимства ще получите от процедурата по поставяне на фасети?

Какви предимства ще получите от процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети е сред най-популярните през последните години процедури, свързани с коригирането на несъвършенства по човешките зъби. Тя се прилага при увредена повърхност на зъба и посредством нея е възможно да бъде напълно възвърнат естетичния вид на вашата усмивка. В следващите редове ще разберете малко повече за същността на процедурата по поставяне на фасети и основните предимства, които е способна да ви донесе:

 • Проста и безболезнена процедура – в процедурата по поставяне на фасети липсва инвазивност, което намалява до минимум риска от каквито и да било усложнения. Самата процедура е свързана с прилепване на тънки парчета порцелан (наричани фасети) към предната част на зъба с цел прикриване на определени несъвършенства по него. Обикновено се поставя локална упойка, за да се гарантира отсъствието на болка по време на процедурата. След изтичане ефекта на съответната упойка е възможно да усетите дискомфорт, който обаче е съвсем лек и не бива да ви притеснява по никакъв начин.
Фасети цени 1 | Medical Dent
 • Напълно естествен външен вид – в рамките на първия преглед стоматологът прави отпечатъци на вашите зъби, които впоследствие изпраща в лабораторията. По този начин е възможно изработването на фасети, които съответстват в пълна степен на цвета на зъбния емайл и контурите на вашите естествени зъби. След поставяне на фасетите и плътното им прилепване, те ще изглеждат като напълно естествена част от вашите зъби и никой няма да разбере, че всъщност сте си сложили допълнителни елементи към тях.
 • Устойчиви и издръжливи – качествените модели фасети са изключително устойчиви във времето. Някои порцеланови фасети са по-издръжливи на гниене и оцветяване дори от истинските зъби. Така че инвестицията в процедура по поставяне на фасети определено си заслужава. При правилна поддръжка бихте могли да ги запазите в отлично състояние за период между 10 и 15 години.
 • Фасети цени 2 | Medical Dent
 • Лесно поправяне – дори да си вземете по-евтините композитни фасети, нямате основания за тревога или притеснение. Да, несъмнено те няма как да притежават същата издръжливост и устойчивост като порцелановите такива. В същото време обаче при възникване на проблем или повреда композитните фасети биха могли да бъдат поправени лесно и бързо, след което отново да започнете да ги носите.
 • Безпроблемна поддръжка – грижите и дейностите по поддръжка, които трябва да полагате след процедурата по поставяне на фасети, съвсем не са нещо кой знае колко специално. Главното, което се изисква от вас, е да спазвате добра орална хигиена. Мийте си зъбите с четка и паста по два пъти на ден, а след ядене изплаквайте или почиствайте с конец остатъците от храна. И не на последно място, правете редовни посещения при своя стоматолог, за да може той да следи състоянието на поставените фасети и да реагира своевременно при възникване на проблем.
 • Фасети цени 3 | Medical Dent

  Дентална клиника Медикъл Дент разполага с модерна апаратура и висококвалифицирани специалисти, които ще се погрижат за първокласното извършване на всички необходими ви стоматологични процедури. Доверете се на екипа ни и си гарантирайте връщането на своята чаровна и вдъхновяваща усмивка!

  Други наши потребители се интересуват и от фасети цени.

  Ser mer
  Tilbake til "Естетична стоматология"
  Bok en time for konsultasjon nå!
  Skritt
  Loading
  Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
  Medical Dent

  Tannsenter
  Medical Dent

  1407 Sofia,
  alle. James Bourchier 114

  Open hours

  Arbeidstid

  Fra mandag til fredag:
  Fra 8:00 til 17:00
  Lørdag:
  Fra 8:00 til 14:00