Show Menu
Предколедни изненади в Medical Dent  през месец декември!

Предколедни изненади в Medical Dent през месец декември!

Навън времето е снежно, а температурите не спират да се понижават. Дори времето ни напомня, че най-светлите празници в годината предстоят!

Признаваме, че Коледното настроение вече обхвана и нас. Смятаме, че в празничния сезон всички ние се отличаваме не само с бляскавите тоалети и щедрите подаръци. От значение за топлината и уюта на времето, прекарано с любимите хора, е и доброто ни настроение.

Коледно предложение от Medical Dent

И тъй като всеки от нас свързва Коледа и с подаръците, в духа на предстоящите празници, сме подготвили специална изненада за вас! Заповядайте в Medical Dent в периода между 1-ви и 21-ви декември, за да се погрижите за сияйната си усмивка! Запишете си час за пълен пакет процедури за клинично избелване и ще получите подарък от нас – писалка за избелване, която можете да използвате сами у дома!

Пакетът се състои от общо три процедури, на стойност от 500 лв., а редовната цена на писалката за избелване е 70 лв. Получавайки я като подарък, ще можете да поддържате зъбите си искрящо бели дори и в домашни условия. По този начин ще удължите ефекта от процедурите и ще си спестите евентуален дискомфорт по време на празниците, а и след това!

Не забравяйте, че за да се радвате на хубаво настроение по време на празниците, първо трябва да се погрижите за собственото си здраве и самочувствие.

Запишете час на office@medicaldent.bg или на (02) 963 07 37. Очакваме ви!

Смотрите также
Назад "Новости"
Запишитесь на консультацию сейчас!
Шаг
Loading
Medical Dent Дентальный центр
Medical Dent

1407 София,
бул. Джеймса Баучера 114

Open hours Рабочее время

С Понедельника по Пятницу:
с 8:00 ч. до 17:00 ч.
в Субботу:
с 8:00 ч. до 14:00 ч.

Telephone Телефон+359 (02) 963 07 37

E-mailoffice@medicaldent.bg