Show Menu

Блестяща усмивка през целия ден – мисията възможна

Блестяща усмивка през целия ден – мисията възможна
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Ако скоро сте преминали през ефикасно избелване на зъбите, навярно искате те да изглеждат перфектно през целия ден, независимо дали имате възможност да ги миете след всяко хранене.

Всеки човек иска да има идеалната холивудска усмивка и да може да показва красивите си зъби по всяко време, без да се притеснява, дали няма остатъци от храна или видима плака.

Ако прекарвате много време от ежедневните си занимания в говорене с хора, без значение дали са клиенти или колеги, то задължително желаете да направите правилното впечатление и то посредством лъчезарната си бяла усмивка.

Ние ви предлагаме няколко хитри трика как да поддържате белотата на зъбите си дълготрайна.

Подсигурете се с инструментите, с които се грижите за красивата си усмивка. Нека да имате по един у дома, на работното бюро, в колата, в куфарчето. Така ще знаете, че можете да си гарантирате блестящи зъби, независимо от ситуацията и инцидентните обстоятелства.

Инструментите за избелване на зъбите и поддържане на здравето на устната кухина, с които е препоръчително да се запасите са следните:

  • Конци за почистване на зъби
  • Четка за зъби за еднократна употреба
  • Малка компактна паста за зъби
  • Малко шишенце вода за уста
  • Дъвки без захар
  • Спрей за свеж дъх
  • Малко огледалце

Тези малки хитринки ще ви помогнат да бъдете с искряща усмивка цял ден.

Още едно допълнение към редовното почистване на зъбите е правилното хранително меню. Абсолютен факт е че храната, която приемате се отразява на красотата и белотата на зъбите ви.

Затова, ако наистина искате да запазите перфектната си усмивка, ограничете газираните и кофеинови напитки. Те съвсем не помагат за избелване на зъбите ви, а напротив – нанасят дълготрайни вреди на зъбите.

Наблягайте на повече вода, когато сте жадни, вместо натурални сокове.

Избягвайте захарните изделия. Заменете ги с мед, ако е възможно.

Цитрусовите фрешове може би ви изглеждат здравословни, но не са! Те вредят сериозно на емайла ви, така че, както вече споменахме, опитайте се да пиете основно вода.

Благодарение на тези малки стъпки ще успеете да постигнете идеална усмивка, здрави венци и зъби и подобряване на здравето на целия ви организъм.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Други"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.