Show Menu

Ортодонтия

Ортодонтия

Правилно подредени зъби

Ортодонтията е начин да направим вашата Холивудска усмивка, като подредим зъбите ви! Чрез поставянето на брекети и прозрачни шини за зъби ще постигнем, не само една по-красива усмивка, но и намаляване на риска от развитие на кариес, именно поради по-добрите условия за хигиена.

Колкото по-рано започне профилактиката при ортодонт – толкова по-голяма е възможността да имате здрави и красиви зъби. Децата правят първите си профилактични посещения в нашата клиника още на 3-годишна възраст, с цел да се запознаят с кабинета и да се предотвратят евентуални страхове.

Изправените зъби често са ефективното решение на много стоматологични проблеми, които сте се опитвали да излекувате с времето. Неправилното функциониране на зъбите и невъзможността за ефективно поддържана хигиена са често срещани последствия от кривите зъби.

Изправянето на зъбите има подмладяващ ефект и ви гарантира по-естетична усмивка и ефикасно функциониращи зъби.

Всъщност действието на брекетите и шините за зъби се основава на процес на стопяване и едновременно с това, създаване на кост. Този биологичен феномен се получава, благодарение на оказвания натиск върху зъба и създаването на нова кост.

Преди започване на ортодонтското лечение, зъбите трябва да са излекувани и прецизно почистени.

Периодичните контролни прегледи и стриктната хигиена са задължителни за по-бързо и ефективно лечение. За чиста, здрава и красива усмивка – следвайте инструкциите на специалиста-ортодонт.

В ортодонтска клиника MedicalDent ви предлагаме различни начини за подреждане на зъбите и постигане на красива усмивка, чрез поставяне на брекети и прозрачни шини на зъбите.

  • Сменяеми шини - подходящи за деца и подрастващи.
  • Брекети - в два варианта на поставяне - от външната или вътрешната страна.
  • Прозрачни шини – в MedicalDent предлагамe едно от най-иновативните и щадящи решения за ортодонтско лечение чрез корекция на подредбата на зъбите с невидими шини. С тях се постига оптимален ортодонтски ефект, като се спестява нежеланият вид от стандартните шини и брекети. Лесните за използване, прозрачни шини могат да бъдат сваляни по всяко време, според желанието на пациента.

Ортодонтията и ортодонтското лечение са най-ефективното решение да имате правилно подредени зъби и очарователна холивудска усмивка.

Често задавани въпроси за ортодонтия

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Medical Dent

Дентален Център
Medical Dent

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Петък:
от 8:00 ч. до 17:00 ч.
Събота:
При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар. Моля, позвънете на 02 963 07 37

Telephone

Телефон

+359 (02) 963 07 37

E-mail

office@medicaldent.bg