Show Menu

Ендодонтия | Лечение на коренови канали и гранолом | Вадене на нерв | Умъртвяване на нерв | Дентална клиника MEDICAL DENT

Ендодонтия

Лечение на коренови канали

Съвременната ендодонтия, представлява качествено лечение на кореновите канали на заболелите зъби. Най-често в ендодонтията се прилага т.нар. лечение на гранолом на зъб, вадене на нерв или умъртвяване на нерв, което се прави чрез правилното почистване, дезинфекциране и запълване на каналите на зъбите.

В дентална клиника MEDICAL DENT предлагаме ендодонтско лечение на най-високо ниво, като използваме най-съвременните материали и технологии - от изолирането на зъба с кофердам, през прецизното обработване и на най-усложнените коренови канали под микроскоп, до запълването им с най-модерните материали и медицинска апаратура.

Прецизното ендодонтско лечение на кореновите канали е гаранция за преживяемостта на зъба и успеваемостта на интервенцията при лечението на гранолом на зъб , вадене на нерв и умъртвяване на нерв.

Много често се налага повторното лечение на вече обработвани коренови канали. Това обикновено е затруднено от счупени канални инструменти или сложна анатомия на зъба.

Рентгеновата снимка, която ще направим веднага след лечението на каналите ще бъде доказателство за добре свършената работа и ще ни послужи да проследим резултата от лечението.

В ендодонтията изграждането на зъби след лечение на гранолом, вадене на нерв, умъртвяване на нерв е важна част от балансирания ни подход към клиента и ние сме му обърнали специално внимание. След ендодонтско лечение в MEDICAL DENT ви предоставяме възможността да завършите перфектният вид на вашата усмивка с нашите решения в областта на естетичската стоматолгия - фасети, бондинг, избелване на зъбите и т.н.

Тези процеси в ендодонтията са важни, за да гарантираме продължителна успеваемост на вашето ендодонтско лечение и да възстановим зъбите ви естетично и функционално.

В дентална клиника MEDICAL DENT разполагаме със системата CEREC, която ни позволява да изграждаме зъби след лечение на граноломи, умъртвяване на нерви, вадене на нерв по един бърз и естествен начин.

Често задавани въпроси за ендодонтия  

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТАНА ЛИЧНИ ДАННИ

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.