Върнете си обратно изгубената усмивка със “Зъби за един ден”

Каква е концепцията на
“Зъби за един ден"?

Това е алтернативно решение на протезите, което ги превъзхожда във всяко едно отношение – устойчивост, естетика и удобство. Предназначена е изцяло за пациенти, които по една или друга причина са загубили всичките си зъби. Възстановяваме ги чрез поставянето на четири до шест дентални импланта, върху които се фиксира естетично и прецизно изработен специално за пациента мост

Концепцията “Зъби за един ден” е разработена още през 1984 година и все повече измества протезите в предпочитанията както на пациентите, така и на денталните лекари. Основната причина за това е комфортът, който създава. Възстановената с “TeethXpress” усмивка се държи, усеща и изглежда точно както естествената. 

Защо „TeethXpress“, а не протези?

Имаме безброй причини да Ви предложим с абсолютна категоричност възстановяване на усмивката чрез процедурата “Зъби за един ден”. Ето само най-важните от тях, които правят “Зъби за един ден” отлична възможност:

  • Отново усещате комфорта да имате всичките си зъби в устата
  • Имплантите се почистват и поддържат значително по-лесно от протезите. 
  • Не се налага да ограничавате любимите си храни и напитки
  • Стабилност. Нищо в устата Ви не се движи, пада и размества
  • Отпадат затрудненията в дикцията, които протезите често предизвикват
  • Усмихвате се широко и спокойно
  • Изглеждате чудесно!

Бързо, ефективно, естетично и здравословно

“Зъби за един ден” е процедура с множество плюсове и на практика никакви минуси. Отговаряме в следващите редове на най-важните въпроси, които често получаваме от нашите пациенти:

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е напълно безболезнена, тъй като при поставянето на имплантите пациентът е под локална анестезия. При възстановителния процес след операцията е възможно да се появи лек дискомфорт, който е краткотраен и напълно преодолим с обезболяващи медикаменти от групата на аналгетиците. 

Какви дентални импланти използвате?

В Medical Dent работим с винтови зъбни импланти от най-висок клас, които имат доживотна гаранция. Дългогодишният ни опит в имплантологията ни е убедил, че концепцията на този тип импланти е много по-устойчива, надеждна и прецизна от тази на базалните. 

Нужно ли е да ми бъде поставена допълнителна кост?

Понякога това се налага при пациенти с агресивен и много напреднал пародонтит. Но не е задължително. Процедурата позволява използването на тънки до 3 мм. импланти, при които не е нужно увеличаване на костта.

Може ли да падне имплантът ми?

Загубата на имплант в световен мащаб е събитие, което може да настъпи само в около 2% от случаите. Най-често те се дължат на недостатъчно прецизна работа и липса на опит от страна на хирурга. Затова е важно да направите информиран избор къде да бъдат поставени Вашите импланти. Дентална клиника Medical Dent е първата специализирана имплантологична клиника в България, а нашата статистика отчита над 20 000 успешно поставени импланта. Оправдаваме доверието на пациентите всеки ден.

Има ли нужда от специални грижи след процедурата?

Не. Възстановената с TeethXpress усмивка се почиства точно както естествената. Предимството е, че изключително прецизната връзка между импланта и протезата не позволява никакво проникване на бактерии и последващи инфекции. 

Скъпа процедура ли е ”Зъби за един ден”?

Цената зависи от броя на имплантите, които ще бъдат поставени на пациента. Той се определя от имплантолога в зависимост от индивидуалното състояние. Цената на възстановяването с TeethXpress действително е по-висока от тази на протезите. Но инвестицията се отплаща многократно чрез устойчивостта, комфорта и спокойствието на пациента до края на живота му.  

Какво знаем?

Какво е TeethXpress?

Нашите доволни пациенти

Защо да изберете TeethXpress?

Какво казват нашите пациенти?

Свържи се с нас за персонална консултация!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени 

Call Now Button