Show Menu

Орална хирургия

Орална хирургия

Екстракция на зъби без болка

Оралната хирургия e лечението на хирургични заболявания на устната кухина и прилежащите към тях заболявания на лицево-челюстната област.

Хирурзите в дентална клиника MedicalDent имат изключително богат опит и познания - от екстракция на зъб до отстраняване на тумори, можете спокойно да се оставите в ръцете на нашите сертифицирани специалисти.

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец е манипулация, която винаги предизвиква страх у пациентите, при които предстои да се извърши!

Ваденето на зъб и на ретиниран мъдрец при нас се извършва след точна диагностика и едва когато са изчерпани всички методи за лечение,които са известни в стоматологията!

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец се извършва при много добро обезболяване, при спазване на всички правила за стерилност, които гарантират вашата сигурност! Ние предоставяме подробни инструкции, свързани с подготовката за манипулацията и възстановяването след операцията.

В периода след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец ние ще се грижим за безболезнено заздравяване на раната ви.

Важно е след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец да се намери решение за заместването му със зъбен имплант, мост или протеза, така че да не се стигне до разместване на съседните зъби!

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец в MedicalDent се извършва с най-новите технологии от опитен хирург и без никаква болка! Минималната инвазия и балансираният подход са акцентите, от които изхождаме във всяко индивидуално изготвено лечение.

Оралната хирургия и лечението в дентална клиника MedicalDent протича при стриктна хигиена, високотехнологична подкрепа и без никаква болка!   

   

Често задавани въпроси за орална хирургия

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Medical Dent

Дентален Център
Medical Dent

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Петък:
от 8:00 ч. до 17:00 ч.
Събота:
При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар. Моля, позвънете на 02 963 07 37

Telephone

Телефон

+359 (02) 963 07 37

E-mail

office@medicaldent.bg