18 години предоставяме най-качественото дентално лечение!

Естетична стоматология 02

Ние в MEDICAL DENT не вярваме в специалистите по всичко

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти.

Затова, при нас всеки лекар е тясно специализиран в лечението, което извършва и това му дава възможност да постигне високо ниво на професионализъм в своята област. Наличието на различни специалисти на едно място Ви гарантира удобството да получите консултация за Вашия конкретен проблем и Ви спестява много време.

Medical Dent

Medical Dent

Първичен преглед и индивидуален план за лечение

Първичен преглед

При всеки пациент в „ MEDICAL DENT“ се провежда детайлен първоначален преглед, който включва най-новите и
иновативни методи в съвременната
дентална медицина.

Индивидуален план

Всеки пациент получава персонализиран план, в изготвянетона който са взети предвид неговите желания, медицински нужди и най-доброто професионално лечение. 

Предварителен проект

Всеки пациент получава персонализиран план за лечение, включващ подробна информация не само за прецизността на извършване на всяка процедура, но и за възможните удобни начини на заплащане. 
Medical Dent

Висок професионален стандарт!

Ние в MEDICAL DENT вярваме, че качеството трябва да се докаже, затова осигуряваме 50 години гаранция на имплантите, 10 години на фасетите и 3 години на фотополимерните възстановявания.

01

Оборудване

За да можем да гарантираме висок стандарт на лечение, ние разполагаме с най-съвременните технологии в областта на стоматологията. 

02

Висок медицински стандарт

В MEDICAL DENT имаме стандарти за извършване на всички лечебни манипулации, които гарантират високо ниво на сигурност и качество на лечение. 

03

Хигиена и стерилизация

Ние сме безкомпромисни в качеството на стерилизация на инструментите. Затова, разполагаме със стерилизационна, която отговаря на най-високите съвременни изисквания. 

Medical Dent

Ние предлагаме обслужване на най-високо ниво!

Индивидуален график

Изготвяме графика на посещенията Ви спрямо личното Ви свободно време.

Напомняне със SMS и мейл

В деня на планираното посещение, ще Ви напомним с SMS за предстоящия час. С имейл се грижим да Ви напомняме и за годишните профилактични прегледи, за да съхраним постигнатия резултат от лечението.

Грижа за автомобила

Ние ще се грижим за изпращане на SMS за Вашия автомобил, докато сте на стола, така че нищо да не наруши комфорта Ви по време на манипулацията.

Medical Dent

Грижа отвъд стоматологията

01

Обучения и мотивация

Разработили сме специализирани обучения за деца и възрастни в начините за поддържане на правилна дентална хигиена.

02

Отказ от тютюнопушене

В MEDICAL DENT имаме практика да работим тясно с центрове за отказ от тютюнопушене. Попитайте за повече информация нашите фронт офис служители.

03

Страх от стоматологично лечение

За малки и големи пациенти със силно изразен страх от лечение предлагаме система за преодоляване на страха, част от която е лечение под пълна упойка.

Ние сме дентална клиника Medical Dent!

Ние ще ви обясним целия процес на лечение, изисквания и ще отговорим на всички зададени въпроси от вас, нашите пациени! Бъдете уверени и спокойни по време на лечението си при нас!

Medical Dent

Какво и как го правим в Medical Dent

Още от зората на цивилизацията, хората живеят заедно, създават общества и градят семейства. Имат нужда един от друг. Сега знаем кое е истински важно – доверието, грижата, готовността да помогнеш. Не защото сме професионалисти, а на първо място – защото сме хора.

Даваме 10 години гаранция на всички стоматологични услуги и можем да Ви направим коронка само за два часа!

По-важното е, че правим нещата красиви, и, че ги правим със страст.   

MEDICAL DENT – Това, което е важно за теб!   

Medical Dent

Развитие и създаване на Medical Dent

Началото

Д-р Бранимир Кирилов основава клиниката, която първоначално се състои от два кабинета

2005 г.
2006 г.

Посоката

Поставят се първите дентални импланти в България. Въвежда се пиезохирургията – доказателство за визията на клиниката в подкрепа на нискоинвазивната стоматология

Развитието

Клиниката се разширява и закупува най-съвременното технологично оборудване. Под нейния покрив вече се предлагат услуги и лечения от всички области на денталната медицина. С това Medical Dent се превръща в един от най-големите дентални центрове в България.

2007 г.
2008 г.

Стандартът

Medical Dent е сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001:2001

Пробивът

Имплантологията набира скорост, все повече пациенти намират в Medical Dent трайно и ефективно решение на проблема „липсващи зъби“

2009 г.
2010 г.

Растежът

Medical Dent се разширява за пореден път с три нови кабинета, естетичен център, лаборатория. Към богатата гама услуги се добавя още една – PILLAR процедурата за оперативна корекция на хъркането. 

Иновацията

След революционна реорганизация на работата Medical Dent се превръща в първата дентална клиника по западен образец у нас, която предлага тясноспециализирани кабинети и комплексен модел на лечение

2013 г.
2013 г.

Признанието

Medical Dent посреща своя 5000-ен пациент

Модернизацията

Medical Dent въвежда изцяло дигиталното планиране в зъболечението и инвестира в последно поколение апаратура и нови технологии.

2017 г.
2020 г.

Равносметката

Medical Dent е лидер в денталния сектор с висококвалифициран екип лекари на световно ниво и иновативен работен процес, разработен въз основа на най-съвременните постижения в науката, технологиите и управлението. В допълнение клиниката издига като най-висш приоритет опазването на здравето и безопасността в пандемията от COVID-19. Специално разработеният пакет от мерки срещу заразата дава гаранция на пациентите, че в Medical Dent те са в безопасност. 

Гордостта

Medical Dent се гордее със своите над 16 000 успешно излекувани пациенти. И им благодари за доверието!

2021 г.
2022 г.

Прогресът

Medical Dent става първата сертифицирана клиника в България за безопасно премахване на амалгама.  За първи път в България е внедрен и революционен метод за създаване на кост от собствен зъб.

Промяната

Клиниката е изцяло обновена, с нов интериор и оборудване отговарящо на всички световни стандарти за най-високо качество. Направена е технологична модернизация на дигиталния етаж. 

2023 г.
Call Now Button