Show Menu

10 години безусловна гаранция за качество

10 ГОДИНИ
БЕЗУСЛОВНА
ГАРАНЦИЯ

ЗА КАЧЕСТВО

Ние в MEDICAL DENT не вярваме в
специалистите по всичко

Ние в MEDICAL DENT не вярваме в
специалистите по всичко

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. Затова, при нас всеки лекар е тясно специализиран в лечението, което извършва и това му дава възможност да постигне високо ниво на професионализъм в своята област. Наличието на различни специалисти на едно място Ви гарантира удобството да получите консултация за вашия конкретен проблем и Ви спестява много време.

Първичен преглед и
индивидуален план за лечение

Индивидуален подход

Examination
Първичен преглед

При всеки пациент в „ MEDICAL DENT“ се провежда детайлен първоначален преглед. Запознаваме се със състоянието и при нужда се назначават допълнителни изследвания. Наличието на екип от специалисти в отделни области на стоматологията позволява провеждането на лекарски консултации и вземане на най-правилното за Вас решение!

Schedule
Изготвяне на индивидуален план за лечение

На всеки пациент се изготвя план за лечение, който се основава на Вашите нужди. Това Ви дава възможност да сте запознати с предлаганото лечение в самото начало, както и с очаквания краен резултат. Индивидуалният план и ценова оферта Ви гарантират възможността да планирате финансово лечението си по най-добрия начин!

Project
Предварителен проект

При всеки пациент се прави предварителен проект, който дава възможност за висока прецизност за извършване на лечението. При нужда от лечение с импланти, се изготвя хирургичен водач, което позволява точно поставяне на имплантите и по-бързото им натоварване. За вашата перфектна усмивка, предлагаме и Smile Design.

ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛЕН И МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТ

Висок професионален стандарт

Equipment
Оборудване

За да можем да гарантираме висок стандарт на лечение, ние разполагаме с най-съвременните технологии в областта на стоматологията. С помощта на клиничната система Cerec, можем да Ви направим порцеланова коронка в рамките на едно посещение.

High standart
Висок медицински стандарт

В MEDICAL DENT имаме стандарти за извършване на всички лечебни манипулации, които гарантират високо ниво на сигурност и качество на лечение. Това ни дава възможност да предложим 10 години безусловна гаранция за всичко, което правим и 50 години гаранция за имплантите.

Hygiene
Хигиена и стерилизация

Ние сме безкомпромисни в качеството на стерилизация на инструментите. Затова, разполагаме със стерилизационна, която отговаря на най-високите съвременни изисквания. Поддържаме специално обучен екип, който отговаря за правилното изпълнение на процеса.

Ние в MEDICAL DENT вярваме, че качеството трябва да се докаже, затова осигуряваме 50 години гаранция на имплантите и 10 години безусловна гаранция на всичко останало!

Ние предлагаме обслужване
на най-високо ниво

Ние предлагаме обслужване
на най-високо ниво

Calendar
Индивидуален график

Изготвяме графика на посещенията ви спрямо личното ви свободно време.

Reminder
Напомняне със SMS и мейл

В деня на планираното посещение, ще Ви напомним с SMS за предстоящия час. С имейл се грижим да Ви напомняме и за годишните профилактични прегледи, за да съхраним постигнатия резултат от лечението.

Car care
Грижа за автомобила

Ние ще се грижим за изпращане на SMS за Вашия автомобил, докато сте на стола, така че нищо да не наруши комфорта Ви по време на манипулацията.

Грижа отвъд стоматологията

Грижа отвъд стоматологията

Tuition
Обучения и мотивация

Разработили сме специализирани обучения за деца и възрастни в начините за поддържане на правилна дентална хигиена.

No smoking
Отказ от тютюнопушене

В MEDICAL DENT имаме практика да работим тясно с центрове за отказ от тютюнопушене. Попитайте за повече информация нашите фронт офис служители.

Dental care
Страх от стоматологично лечение

За малки и големи пациенти със силно изразен страх от лечение предлагаме система за преодоляване на страха, част от която е лечение под пълна упойка.

Запази час за консултация сега!

Запази час
Онлайн консултация
Нагоре
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.