Show Menu

Smile design

Smile Design

Проект на корекциите преди старта на лечението

В търсене на методи за създаване на идеална хармонична усмивка, козметичната стоматология достигна до ново постижение. Smile design е иновативен стоматологичен метод, с който може да се пробва модел на новата усмивка, още преди да са направени корекции.

Той е комплексен стоматологичен подход, който планира съвършената усмивка и най-често включва:

  • Избелване на зъбите – постигането на мечтаната бяла и искряща усмивка е по-лесно със Smile design. След изготвянето на модела, пациентът има възможността да види точно как ще изглеждат зъбните редици след манипулацията и може коректно да определи желания цвят на зъбите.
  • Бондинг – процедура, с която вашият стоматолог има възможността да изгради и поправи различни несъвършенства в зъбите – отчупване, изпиляване, коригиране на разстояния и други. Тази процедура е подходяща за коригирането на единични зъби и е добра алтернатива на фасетите. С помощта на този иновативен подход, ще имате възможността да видите точно как ще изглеждат зъбите след бондинг и, при желание, да направите корекции във формата и дължината още преди първата процедура.
  • Порцеланови фасети – това е едно от най-дълготрайните решения за постигане на искрящо бяла усмивка и поддържането на цвета за дълго време – именно затова е неизменна част от нашите процедури. Те са подходящи за умъртвени зъби и такива с нарушена цялост и форма. С помощта на Smile design ще видите точно как ще изглеждат фасетите във вашата усмивка и ще прецените най-подходящия нюанс за да постигнете незабележими резултати!
  • Зъбни импланти и мостове – зъбните импланти са най-доброто решение за възстановяване на липсващи зъби или за цялостното изграждане на зъбни редици при пациенти с трайно обеззъбяване. MEDICAL DENT предлага на всички пациенти едни от най-добрите професионалисти в страната не само в областта на Smile design, но и в имплантологията.
  • Възстановяване на венците – често, пациентите страдали от пародонтоза имат хронични проблеми с венците, които могат да доведат и до стопяване на костта, падане на естествени зъби и невъзможност за последващо поставяне на импланти. Възстановяването на венците е изключително важна стъпка в изграждането на мечтаната усмивка на всеки пациент.

По какъв начин Smile design ще повлияе на вашето лечение, както и на крайните резултати?

С помощта на на този метод ще създадем точна реплика на вашата устна кухина и крайният резултат след манипулациите, на които ще се подложи пациента. Детайлите от този иновативен подход позволяват на стоматолога да бъде по-прецизен и точен до милиметър за да постигне желания резултат. За пациентите, той ще им помогне не просто да си представят как ще изглеждат след края на процедурите, но и да го видят на живо. Това дава възможността на пациента да се съгласува със своя дентален специалист относно желани промени в дизайна. По този начин всеки пациент ще получи мечтаната перфектна усмивка.

За да можем да предложим на всички наши пациенти най-добрата и професионална услуга, ние не спираме да се усъвършенстваме и да работим с най-модерната апаратура на пазара. Именно в тази насока с помощта на нашия Дигитален етаж, ние издигнахме тази процедура на съвсем ново ниво, не само в нашата клиника, но и в страната. Дигиталният етаж ще помага на зъболекарите да поставят много по-точни диагнози, както и ефективно да предоставят на пациентите желания резултат и мечтаната усмивка.

Защо Smile design е важен за пациента?

Красивата усмивка и добре подредените зъби са изключително важни не само от естетическа гледна точка, но и от функционална такава. Подреждането на зъбите на правилните места ще осигури на пациента добра захапка, минимално или никакво механично триене между зъбите, което може да доведе до износването им и допълнителни проблеми. С помощта на този подход вашият дентален специалист може да открие най-доброто решение за вашето състояние и да ви осигури перфектна усмивка, правилна захапка и здрави и красиви зъби.

Smile design се прави без предварителна подготовка, на място в кабинета, след като се вземат отпечатъци на зъбите. Иновативната същност на решението се състои в изработването на предварителни проекти на бъдещата реконструкция, които пациентът пробва още в стоматологичния кабинет. С този, балансиран подход, самият пациент определя активно и дизайна на промените – може да избира цвят, форма, дължина на зъбите.

Той също така позволява на стоматолог и пациент заедно да решат всички детайли в естетичните промени още преди първата манипулация.

По какъв начин Smile design ще повлияе на вашето лечение, както и на крайните резултати?

Защо Smile design е важен за пациента?

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТАНА ЛИЧНИ ДАННИ

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.