Какво знаем за Smile Design?

Smile Design

През последните години естетичната стоматология постигна нови и немислими допреди две-три десетилетия върхове. А един от тях е окончателното отпадане на въпроса: “Ами ако не се харесам след лечението?”

Благодарение на новите технологии този въпрос вече не стои. Защото от самото начало ще знаете, че се харесвате – благодарение на Smile Design.

Какво знаем?

Проект на корекциите преди старта на лечението

Smile design е иновативен дигитален метод в стоматологията, който позволява да видите, изберете и одобрите модела на новата си усмивка, още преди да са направени каквито и да е корекции. 

Това е комплексен подход, който планира предварително съвършената усмивка и най-често включва предварителни визуализации при:

Избелване на зъбите

Твърде бяла или недостатъчно бяла усмивка след процедурата по избелване може да доведе до разочарование както у пациента, така и у зъболекаря. Постигането на желания нюанс е по-лесно със Smile design. След изготвянето на дигиталния модел пациентът има възможност да види точно как ще изглежда усмивката му след манипулацията и така предварително и коректно да определи желания цвят на зъбите.

Бондинг

Това също е иновативна процедура, която набра висока скорост през последните години. Чрез нея специалистът по естетична стоматология има възможността да изгради и поправи различни несъвършенства в зъбите – отчупване, изпиляване, коригиране на разстояния, неравномерности по повърхността. Тази процедура е подходяща за коригирането на единични зъби и е добра алтернатива на фасетите.

А с помощта на Smile Design ще имате възможността да видите точно как ще изглеждат зъбите след нея. Заедно ще нанесем всички корекции, които пожелаете. И чак след това ще пристъпим към точното възпроизвеждане на модела върху Вашата усмивка. 

Порцеланови фасети

Тези фини, изящни и естествени керамични украшения са най-дълготрайното решения както за постигане на съвършената усмивка по Ваш вкус, така и за запазването на нейната белота и блясък. С помощта на Smile design ще видите предварително точно как ще изглеждат зъбите Ви след процедурата и ще изберете най-подходящите форма, големина и нюанс. 

Зъбни импланти и мостове

Зъбните импланти са най-доброто решение за възстановяване на липсващи зъби или за цялостното изграждане на зъбни редици при пациенти с трайно обеззъбяване. Дентална клиника Medical Dent предлага на всички пациенти едни от най-добрите специалисти имплантолози и изкусни майстори по протетични възстановявания за окончателния красив завършек на Вашата усмивка. А благодарение на Smile Design ще можете да видите и одобрите крайния резултат от тяхната работа, още преди тя да е започнала. 

Възстановяване на венците

Една от неприятните последици за пациентите с нелекуван пародонтит е стопяването на венечната кост. За радост съвременната дентална медицина има решение за тях и е в състояние да възстанови венеца, който – както знаем – е абсолютно неразделна част от красивата усмивка. А Smile Design не оставя възможност за никаква грешка при естетичното и функционално изпълнение на тази важна процедура. 

Защо Smile design е важен за пациента?

Красивата усмивка и добре подредените зъби са изключително важни не само от естетическа, но и от функционална гледна точка. Много често обаче пациентите не смеят да пристъпят към по-сериозните лечения, защото не са уверени в крайния резултат. Smile Design елиминира напълно риска да не харесате новата си усмивка. Тя ще е точно тази, която сте видели и избрали. 

Процес на лечение

Създаване на Smile Design в дентална клиника Medical Dent!

Процес на лечение, изисквания и зададени въпроси от наши пациенти! Бъдете уверени и спокойни по време на лечението си при нас!

Подготвяне На Лечението

Как се прави Smile Design?

За тази процедура не Ви е необходима никаква предварителна подготовка. Тя се прави на място в кабинета и е напълно безболезнена. Състои се в сканиране на устната кухина, което ни помага да изготвим нейното пълно дигитално копие. Въз основа на това копие можем да направим предварително проекта на бъдещата Ви усмивка, както и да планираме всички стъпки и етапи на предстоящото лечение – така, че да бъдете своевременно ориентирани и в неговата крайна цена. Така вие ще знаете как ще изглеждате в края на предстоящата реконструкция и ще очаквате този момент с нетърпение. 

А ние ще имаме спокойствието, че ще изпълним тази реконструкция с точност до милиметър.

Дентална клиника Medical dent бе сред първите у нас, които въведоха Smile Design във всекидневната си работа. Защото държим на иновациите. Но още повече държим пациентите да знаят, че при нас могат да разчитат на висококачествено, високотехнологично и предвидимо лечение. 

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button