Show Menu

Smile Design

Smile Design

Проект на корекциите преди старта на лечението

В търсене на методи за създаване на идеална хармонична усмивка, козметичната стоматология достигна до ново постижение. Smile design е иновативен стоматологичен метод, с който може да се пробва модел на новата усмивка, още преди да са направени корекции.

Smile design е комплексен стоматологичен подход, който планира съвършената усмивка и най-често включва:

  • Избелване на зъбите – постигането на мечтаната бяла и искряща усмивка е по-лесно със Smile design. След изготвянето на модела, пациентът има възможността да види точно как ще изглеждат зъбните редици след манипулацията и може коректно да определи желания цвят на зъбите.
  • Бондинг – процедура, с която вашият стоматолог има възможността да изгради и поправи различни несъвършенства в зъбите – отчупване, изпиляване, коригиране на разстояния и други. Тази процедура е подходяща за коригирането на единични зъби и е добра алтернатива на фасетите. С помощта на Smile design ще имате възможността да видите точно как ще изглеждат зъбите след бондинг и, при желание, да направите корекции във формата и дължината още преди първата процедура.
  • Порцеланови фасети – това е едно от най-дълготрайните решения за постигане на искрящо бяла усмивка и поддържането на цвета за дълго време – именно затова е неизменна част от нашия Smile design. Те са подходящи за умъртвени зъби и такива с нарушена цялост и форма. С помощта на Smile design ще видите точно как ще изглеждат фасетите във вашата усмивка и ще прецените най-подходящия нюанс за да постигнете незабележими резултати!
  • Зъбни импланти и мостове – зъбните импланти са най-доброто решение за възстановяване на липсващи зъби или за цялостното изграждане на зъбни редици при пациенти с трайно обеззъбяване. MEDICAL DENT предлага на всички пациенти едни от най-добрите професионалисти в страната не само в областта на Smile design, но и в имплантологията.
  • Възстановяване на венците  – често, пациентите страдали от пародонтоза имат хронични проблеми с венците, които могат да доведат и до стопяване на костта, падане на естествени зъби и невъзможност за последващо поставяне на импланти. Възстановяването на венците е изключително важна стъпка в изграждането на мечтаната усмивка на всеки пациент и е неразделна част от Smile design.

По какъв начин Smile design ще повлияе на вашето лечение, както и на крайните резултати?

С помощта на Smile design ще създадем точна реплика на вашата устна кухина и крайният резултат след манипулациите, на които ще се подложи пациента. Детайлите от Smile design позволяват на стоматолога да бъде по-прецизен и точен до милиметър за да постигне желания резултат. За пациентите, Smile design ще им помогне не просто да си представят как ще изглеждат след края на процедурите, но и да го видят на живо. Това дава възможността на пациента да се съгласува със своя дентален специалист относно желани промени в дизайна. По този начин, с помощта на Smile design, всеки пациент ще получи мечтаната перфектна усмивка.

За да можем да предложим на всички наши пациенти най-добрата и професионална услуга Smile design, ние не спираме да се усъвършенстваме и да работим с най-модерната апаратура на пазара. Именно в тази насока с помощта на нашия Дигитален етаж, ние издигнахме Smile design процедурата на съвсем ново ниво, не само в нашата клиника, но и в страната. Дигиталният етаж ще помага на зъболекарите да поставят много по-точни диагнози, както и ефективно да предоставят на пациентите желания резултат и мечтаната усмивка.

Защо Smile design е важен за пациента?

Красивата усмивка и добре подредените зъби са изключително важни не само от естетическа гледна точка, но и от функционална такава. Подреждането на зъбите на правилните места ще осигури на пациента добра захапка, минимално или никакво механично триене между зъбите, което може да доведе до износването им и допълнителни проблеми. С помощта на Smile design вашият дентален специалист може да открие най-доброто решение за вашето състояние и да ви осигури перфектна усмивка, правилна захапка и здрави и красиви зъби.   

Smile design се прави без предварителна подготовка, на място в кабинета, след като се вземат отпечатъци на зъбите. Иновативната същност на решението се състои в изработването на предварителни проекти на бъдещата реконструкция, които пациентът пробва още в стоматологичния кабинет. С този, балансиран подход, самият пациент определя активно и дизайна на промените – може да избира цвят, форма, дължина на зъбите.

Smile design позволява на стоматолог и пациент заедно да решат всички детайли в естетичните промени още преди първата манипулация.   

По какъв начин Smile design ще повлияе на вашето лечение, както и на крайните резултати?

Защо Smile design е важен за пациента?

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТАНА ЛИЧНИ ДАННИ

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.