Хирургичен партньор за Вашата дентална практика

Операция: Колаборация

Дентална клиника Medical Dent е първата специализирана клиника за имплантология и орална хирургия не само в София, но и в цяла България. Видяхме и разбрахме перспективите пред този сегмент от стоматологията още преди близо две десетилетия, когато взехме решение да работим с голям фокус към имплантологията и оралната хирургия.

Какво предлагаме?

Операция: Колаборация

През изминалите години в сътрудничество с много дентални практики в страната “изнесохме” нашата експертиза извън клиниката и извън София, за да осигурим качествено лечение и за пациентите в редица дентални практики на наши колеги и партньори от цялата страна.

Това ни вдъхнови да създадем “Операция: Колаборация” – проект за сътрудничество между опитните специалисти от дентална клиника Medical Dent и колеги от България, които се нуждаят от съдействие за лечението на по-тежките случаи от областта на оралната хирургия. 

Какво Ви предлагаме?

Хирургичен партньор с опит, компетентност и доказана експертиза за Вашата дентална практика. 

Защо Операция: Колаборация?

За да можете да предложите цялостни решения на Вашите пациенти:

  • Когато се нуждаят от сериозни хирургични интервенции
  • Без да ги препращате при различни специалисти
  • Без да губите тяхното доверие
  • Запазвайки възможността за контрол и проследяване на тяхното лечение. 
Успешните ни операции

По същество: Хирург във Вашата практика за един оперативен ден

Планирайте случаите си, които имат нужда от оперативна намеса, и наемете дентален хирург в рамките на “Операция: Колаборация”. В рамките на един ден нашият специалист ще дойде на място в практиката Ви с цялото необходимо оборудване, и ще извърши операциите. 

При спешни и сложни случаи, изискващи специално оборудване, сътрудничеството ни предвижда да използвате и напълно оборудваната база на Medical Dent, която покрива най-високите световни стандарти за висока технологичност и стерилност. 

Call Now Button