Show Menu

И още за бондинга

И още за бондинга
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Какво представлява бондингът, който също е част от възможните естетични корекции на зъбите?

Бондингът е процедура, с която се изграждат и поправят различни по-дребни несъвършенства в зъбите – отчупване, изпиляване, коригиране на разстояния и други. Тази процедура е подходяща за коригирането на единични зъби и е добра алтернатива на фасетите. С помощта на Smile design имате възможността да видите точно как ще изглеждат зъбите след процедурата и да направите корекции във формата и дължината още преди първата процедура.

Какви технологии използва съвременната естетична стоматология?

Минимално инвазивната стоматология е тенденция от много години. Освен нея технологиите в сферата са напреднали изключително много. В Medical Dent имаме например дигитална камера за взимане на отпечатъци и можем да планираме дигитално усмивката ви, за да видите крайния резултат още преди да започнем работа.

Материалите, които използваме са биологично поносими. Изключително здрави и устойчиви, те дават възможност за трайни и издръжливи конструкции, каквито преди години бяха трудно постижими. Всичко това издига денталната медицина в днешно време на едно различно ниво.

Болезнени ли са естетичните корекции на усмивката?

Модерните методи за обезболяване и лечение под медицински сън, позволяват на пациентите да се чувстват комфортно през цялото време, докато тече процесът по сдобиване с мечтаната усмивка. Модерната стоматология предлага напълно безболезнено и нетравматично лечение. Страхът от болка не е фактор, който да оправдава отлагането на желаната промяна в усмивката. Повярвайте ми, това решение може да промени живота ви завинаги в по-добра посока, виждал съм го през годините с очите си и си заслужава. Необходимо е само търпение и да имате доверие на вашия лекуващ дентален специалист, за да се спазят всички необходими стъпки в лечението и резултатът да е дълготраен.

А коя усмивка е красива за вас, д-р Кирилов?

За мен красивата усмивка е въпрос най-вече на пропорции и хармония. Разбира се има много математика и златни сечения, но разбирането за пропорции е водещо. При планиране на усмивката трябва да се вземат предвид индивидуалните черти, всяка особеност в тялото и лицето на човек. Специалистът е водещ в това планиране, защото технологиите може да са напреднали, но те са ефективни само в ръцете на опитния професионалист.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Ортодонтия"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.