И още за бондинга

Какво представлява бондингът, който също е част от възможните естетични корекции на зъбите?

Бондингът е процедура, с която се изграждат и поправят различни по-дребни несъвършенства в зъбите – отчупване, изпиляване, коригиране на разстояния и други. Тази процедура е подходяща за коригирането на единични зъби и е добра алтернатива на фасетите. С помощта на Smile design имате възможността да видите точно как ще изглеждат зъбите след процедурата и да направите корекции във формата и дължината още преди първата процедура.

Какви технологии използва съвременната естетична стоматология?

Минимално инвазивната стоматология е тенденция от много години. Освен нея технологиите в сферата са напреднали изключително много. В Medical Dent имаме например дигитална камера за взимане на отпечатъци и можем да планираме дигитално усмивката ви, за да видите крайния резултат още преди да започнем работа.

Материалите, които използваме са биологично поносими. Изключително здрави и устойчиви, те дават възможност за трайни и издръжливи конструкции, каквито преди години бяха трудно постижими. Всичко това издига денталната медицина в днешно време на едно различно ниво.

Болезнени ли са естетичните корекции на усмивката?

Модерните методи за обезболяване и лечение под медицински сън, позволяват на пациентите да се чувстват комфортно през цялото време, докато тече процесът по сдобиване с мечтаната усмивка. Модерната стоматология предлага напълно безболезнено и нетравматично лечение. Страхът от болка не е фактор, който да оправдава отлагането на желаната промяна в усмивката. Повярвайте ми, това решение може да промени живота ви завинаги в по-добра посока, виждал съм го през годините с очите си и си заслужава. Необходимо е само търпение и да имате доверие на вашия лекуващ дентален специалист, за да се спазят всички необходими стъпки в лечението и резултатът да е дълготраен.

А коя усмивка е красива за вас, д-р Кирилов?

За мен красивата усмивка е въпрос най-вече на пропорции и хармония. Разбира се има много математика и златни сечения, но разбирането за пропорции е водещо. При планиране на усмивката трябва да се вземат предвид индивидуалните черти, всяка особеност в тялото и лицето на човек. Специалистът е водещ в това планиране, защото технологиите може да са напреднали, но те са ефективни само в ръцете на опитния професионалист.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button