Индивидуално ускорено лечение за хората, които ценят времето си

Ние познаваме вас – нашите пациенти.

Разбираме добре вашия лайфстайл и забързаното ви ежедневие.

Знаем, че сте успешни, защото сте отдадени на това, което правите без почивен ден.

Даваме си сметка, че за да бъде успешен вашият бизнес, той винаги е приоритетен и не търпи отлагане. Но знаем също, че заради това страдат зъбите ви, както здравословно, така и чисто естетично, а често пъти първото неизбежно води до второто. Отлагането само задълбочава денталните проблеми.

Затова за всички вас, за които времето е ценно и графикът е пълен всеки ден или се мени постоянно от непредвидени обстоятелства, предлагаме нещо ясно и точно – Индивидуални ускорени планове за лечение.   

Каква е идеята и защо можем да го направим?   

Наличието на доказани специалисти във всяка една област на стоматологията в Medial Dent, заедно със собствената техническа база, с която разполагаме, ни позволява да бъдем гъвкави и експедитивни, дори при комплексни дентални проблеми и лечения.

Можем да планираме и да съчетаем различни дентални интервенции в сферата на имплантологията и зъбните импланти, естетичната стоматология, Smile design парадонтологията, ендодонтията, оралната хирургия.

Така можем да създадем за вас индивидуален ускорен план – в рамките на няколко дни или седмица да ангажираме целия екип от специалисти, неоходими за вашето цялостно дентално лечение – отстраняване на конкретен проблем или естетична дентална процедура.

Менажираме ги да работят в синхрон по точно определен график, така че максимално бързо да осъществим цялостното ви лечение.

Това ще ви даде възможност да направите така дълго отлаганата процедура без проточването във времето или нуждата от дългосрочно планиране да ви отказват.

Вече нямате оправдание да отлагате.   

Консултирайте се с нас сега: +359 2 473 8793

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button