Show Menu

Фасети цени – кои са основните фактори за определянето им?

Фасети цени – кои са основните фактори за определянето им?
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Поставянето на фасети е един от най-лесните и ефективни методи за коригиране несъвършенства по зъбите. Чрез тях имате възможност да скриете оцветявания, белези и всякакви други признаци, които ви притесняват, и да си върнете свежата и лъчезарна усмивка, впечатляваща околните. Когато оглеждате конкретни оферти за тази процедура, несъмнено на преден план ще излезе аспектът „ фасети цени“. В следващите редове ще разгледаме основните фактори, имащи връзка с фасети цени, както и начините, по които оказват влияние:

Тип на фасетите – когато става въпрос за фасети цени, няма как да не започнем с типа на фасетите. Порцелановите фасети, които са с първокласно качество, по-устойчиви и издръжливи във времето, се предлагат на по-високи цени. Веднъж след като инвестирате в тяхното поставяне на зъбите си обаче, посредством спазване на добра хигиена ще можете да ги съхраните в отлично състояние за период от 10-15 години. В случай, че търсите максимално достъпни фасети цени, подходящ вариант за вас биха били композитните фасети. Макар и да не са толкова здрави като порцелановите, при възникване на повреда те биха могли да бъдат поправени доста бързо и лесно.

Фасети цени 1 | Medical Dent

Брой на фасетите – от значение за формирането на крайните фасети цени е и това какъв брой фасети ви трябват. Когато си поръчвате поставяне на фасети на повече зъби, съвсем естествено общата сума, която трябва да платите, ще е по-висока. В същото време обаче при подобно комплексно поставяне, бихте получили отстъпка по отношение на единичната цена на фасетите. Така че ако се нуждаете от поставяне на фасети на повече зъби и искате да си гарантирате възможно най-изгодни фасети цени, ви съветваме да си поръчате въпросното поставяне в рамките на една процедура.

Фасети цени 2 | Medical Dent

Допълнителни услуги – обикновено процедурите по поставяне на фасети налагат предоставянето на някои допълнителни услуги, които също се отразяват върху крайните фасети цени. Като пример за такива допълнителни услуги бихме могли да посочим избелването на зъбите, така че цветът им да бъде в пълно съответствие с този на поставяните фасети. Заявяването на избелване със сигурност ще повиши крайните фасети цени, но за сметка на това би ви донесло отлични резултати по отношение красотата и естетиката на вашата усмивка.

Качество на процедурата – винаги трябва да се стремите да търсите оптималното съотношение между фасети цени и качество. От една страна, не бива да се доверявате на оферти, съдържащи нереалистично ниски фасети цени, които не отговарят на тенденциите на пазара. Подобни оферти обикновено означават и понижено качество на процедурата, което може да се отрази сериозно върху крайните резултати от нея. От друга, научете се да разпознавате и офертите, чиито фасети цени са необосновано повишени. Помнете, че целта ви е да откриете дентална клиника, чиито услуги ще бъдат както достъпни за вашия джоб, така и максимално полезни за оралното ви здраве.

Фасети цени 3 | Medical Dent

Дентална клиника MEDICAL DENT ви предлага висококвалифицирани специалисти и модерна апаратура за първокласното извършване на всички необходими стоматологични процедури. За разлика от редица свои конкуренти, ние съставяме за клиентите си индивидуален план за лечение, така че те да платят само и единствено за това, от което се нуждаят. Доверете се на екипа на MEDICAL DENT и си гарантирайте възвръщане на красивата и лъчезарна усмивка, носеща положителни емоции на вас и околните!

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Естетична стоматология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.