Show Menu

Фасети цени | MEDICAL DENT

Фасетите са тънки люспи, които биват поставяни върху видимата част на зъбите. Те служат за заместване на увредена предна повърхност на зъбите, както и за възвръщане на техния естетичен вид във времето. През последните години на тях залагат все повече и повече потребители, желаещи да коригират несъвършенствата по своите зъби. Съвсем логично се увеличава и броят на денталните клиники, предлагащи процедури по поставянето им. Което пък води до повишаване значението на аспекта „фасети цени“. Нужно е да му бъде обърнато необходимото внимание, така че те от една страна да отговарят на нуждите на потребителите, а от друга – да позволяват на денталните клиники да изпълняват нормално дейността си. Ето върху какво точно оказва влияние този аспект:

  • достъпността на услугата за потребителите – всяка една дентална клиника би желала нейната услуга по поставяне на фасети да бъде достъпна за максимално широк кръг от хора. Това зависи най-вече от този аспект. Особено внимание трябва да се обърне на това наистина да отговарят на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. В противен случай услугата би се превърнала в привилегия, достъпна само за отбрана част от обществото със значително високи доходи.
  • качеството на услугата – също така е нужно да се дава възможност на денталната клиника да гарантира необходимото качество на услугата. В крайна сметка в аспекта влизат редица елементи, като например материалите, от които са направени, използваната апаратура, вложеното време и труд от страна на специалистите, и т.н. Нивата трябва да са такива, че да дават възможност всички разходи, свързани с въпросните елементи, да бъдат покрити, без да се налага да се прави компромис с качеството и ефективността на услугата.
Medical Dent

Полезни съвети при оглеждане на фасети цени

Както вече отбелязахме по-горе, броят на денталните клиники, предлагащи услугата по естетична стоматология, се увеличава значително през последните години. Това означава, че несъмнено в рамките на своя избор ще се сблъскате с доста различни оферти. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета за това как да отсеете наистина изгодните за вас.

Следете за некоректни практики от отсрещната страна – за съжаление немалко дентални клиники имат практиката необосновано да завишават предлаганите услуги с цел извличане на по-високи печалби. Съвсем естествено това удря по джоба на клиента и води до ощетяване за него във финансов аспект. Хубавото обаче е, че съвременните потребители са добре информирани и все по-лесно разпознават подобни некоректни оферти. Вие също ще можете да направите това без никакъв проблем с едно просто сравнение в различните дентални клиники.

Не се подлъгвайте по прекалено ниските цени – в същото време не бива да се подлъгвате и когато услугата е прекалено евтина. Става въпрос най-вече когато са нереалистично ниски и не отговарят по никакъв начин на моментните тенденции на пазара. В повечето случаи означават ниско качество на услугата, което може да има най-различни последствия за вас – от непостигане на желаните резултати до странични ефекти за оралното ви здраве.

Изберете типа фасети, който най-добре отговаря на финансовите ви възможности – според начина на своето поставяне, те се разделят на директни и индиректни. Директните се изработват направо в устата на пациента, като целият процес приключва в рамките на едно посещение при стоматолог. Освен бързината, преимущество на тази опция е, че е по-ниска ценово. От друга страна обаче, прецизността при поставянето на индиректни е доста по-голяма, тъй като при тях последователно се взема отпечатък на зъба, отлива се гипсов модел и едва след това се реализира самото изработване. Така че добре трябва да прецените кой от тези два типа би предоставил по-удачната комбинация между качество и цена за вашите нужди, изисквания и предпочитания.

Фасети цени

Фасети цени – какви предимства е в състояние да ви предложи MEDICAL DENT?

Дентална клиника MEDICAL DENT е в състояние да ви предложи редица предимства по отношение на този аспект. Тези предимства са свързани с напълно конкурентното позициониране на пазара спрямо него, съставянето на индивидуална програма за лечение, както и оптималното съотношение между качество и цена. Вижте защо MEDICAL DENT е най-добрият избор за вас:

  • Конкурентни цени – предлаганите услуги от MEDICAL DENT са напълно конкурентни за българския пазар. Ние сме наясно с финансовите възможности на средностатистическия потребител и се стараем да направим услугите си достъпни за максимално широк кръг от хора. Препоръчваме ви да се свържете с нашия екип, за да обсъдим заедно услугата и да се вземе решение за това дали директни или индиректни биха били по-добрата опция за вас.
  • Индивидуален план – за разлика от редица други дентални клиники, ние от MEDICAL DENT осигуряваме на своите клиенти индивидуален план за лечение. План, който се изготвя въз основа на направен първоначален преглед и е напълно съобразен с нуждите и изискванията на съответния потребител. Последното е голямо предимство за вас по отношение на аспекта, защото ви гарантира, че ще платите само и единствено за това, което наистина ви трябва.
  • Оптимално съотношение между качество и цена – за съответната услуга, която ще заплатите, дентална клиника MEDICAL DENT ще ви предостави процедура по поставяне на фасети от най-високо качество. Ние разполагаме с екип от специалисти, които имат отлична квалификация и богат опит в сферата. В допълнение, сме оборудвали кабинетите си с най-модерната техника, която да позволи на въпросните специалисти да си свършат работата и да ви осигурят желаните резултати от лечението.
Фасети цени
Назад към "Естетична стоматология"
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.