Show Menu

Същност на аспекта „фасети цени“ – защо трябва да му бъде обърнато необходимото внимание?

Фасетите са тънки люспи, които биват поставяни върху видимата част на зъбите. Те служат за заместване на увредена предна повърхност на зъбите, както и за възвръщане на техния естетичен вид във времето. През последните години на фасети залагат все повече и повече потребители, желаещи да коригират несъвършенствата по своите зъби. Съвсем логично се увеличава и броят на денталните клиники, предлагащи процедури по поставянето им. Което пък води до повишаване значението на аспекта „фасети цени“. Нужно е да бъде обърнато необходимото внимание на фасети цени, така че те от една страна да отговарят на нуждите на потребителите, а от друга – да позволяват на денталните клиники да изпълняват нормално дейността си. Ето върху какво точно оказва влияние аспектът „фасети цени“:

  • фасети цени: достъпността на услугата за потребителите – всяка една дентална клиника би желала нейната услуга по поставяне на фасети да бъде достъпна за максимално широк кръг от хора. Това зависи най-вече от аспекта „фасети цени“. Особено внимание трябва да се обърне на това фасети цени наистина да отговарят на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. В противен случай услугата би се превърнала в привилегия, достъпна само за отбрана част от обществото със значително високи доходи.
  • фасети цени: качеството на услугата – фасети цени също така е нужно да дават възможност на денталната клиника да гарантира необходимото качество на услугата по поставяне на фасети. В крайна сметка във фасети цени влизат редица елементи, като например материалите, от които са направени самите фасети, използваната апаратура, вложеното време и труд от страна на специалистите, и т.н. Нивата на фасети цени трябва да са такива, че да дават възможност всички разходи, свързани с въпросните елементи, да бъдат покрити, без да се налага да се прави компромис с качеството и ефективността на услугата. 
Medical Dent

Полезни съвети при оглеждане на фасети цени

Както вече отбелязахме по-горе, броят на денталните клиники, предлагащи услугата по поставяне на фасети, се увеличава значително през последните години. Това означава, че несъмнено в рамките на своя избор ще се сблъскате с доста различни оферти за фасети цени. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета за това как да отсеете наистина изгодните за вас фасети цени.

Фасети цени: Следете за некоректни практики от отсрещната страна – за съжаление немалко дентални клиники имат практиката необосновано да завишават предлаганите фасети цени с цел извличане на по-високи печалби. Съвсем естествено това удря по джоба на клиента и води до ощетяване за него във финансов аспект. Хубавото обаче е, че съвременните потребители са добре информирани и все по-лесно разпознават подобни некоректни оферти за фасети цени. Вие също ще можете да направите това без никакъв проблем с едно просто сравнение на фасети цени в различните дентални клиники.

Фасети цени: Не се подлъгвайте по прекалено ниските фасети цени – в същото време не бива да се подлъгвате и по прекалено ниските фасети цени. Става въпрос най-вече за фасети цени, които са нереалистично ниски и не отговарят по никакъв начин на моментните тенденции на пазара. Подобни фасети цени в повечето случаи означават ниско качество на услугата, което може да има най-различни последствия за вас – от непостигане на желаните резултати до странични ефекти за оралното ви здраве.

Фасети цени: Изберете типа фасети, който най-добре отговаря на финансовите ви възможности – според начина на своето поставяне, фасетите се разделят на директни и индиректни. Директните фасети се изработват направо в устата на пациента, като целият процес приключва в рамките на едно посещение при стоматолог. Освен бързината, преимущество на тази опция са и ниските фасети цени. От друга страна обаче, прецизността при поставянето на индиректни фасети е доста по-голяма, тъй като при тях последователно се взема отпечатък на зъба, отлива се гипсов модел и едва след това се реализира самото изработване. Така че добре трябва да прецените кой от тези два типа фасети би предоставил по-удачната комбинация между качество и цена за вашите нужди, изисквания и предпочитания. 

Фасети цени

Фасети цени – какви предимства е в състояние да ви предложи MEDICAL DENT?

Дентална клиника MEDICAL DENT е в състояние да ви предложи редица предимства по отношение на аспекта „фасети цени“. Тези предимства са свързани с напълно конкурентните на пазара фасети цени, съставянето на индивидуална програма за лечение, както и оптималното съотношение между качество и цена. Вижте защо MEDICAL DENT е най-добрият избор за вас, когато става въпрос за фасети цени:

  • Фасети цени в MEDICAL DENT: Конкурентни цени – предлаганите от MEDICAL DENT фасети цени са напълно конкурентни за българския пазар. Ние сме наясно с финансовите възможности на средностатистическия потребител и се стараем да направим услугите си достъпни за максимално широк кръг от хора. Препоръчваме ви да се свържете с нашия екип, за да обсъдим заедно фасети цени и да се вземе решение за това дали директни или индиректни такива биха били по-добрата опция за вас.
  • Фасети цени в MEDICAL DENT: Индивидуален план – за разлика от редица други дентални клиники, ние от MEDICAL DENT осигуряваме на своите клиенти индивидуален план за лечение. План, който се изготвя въз основа на направен първоначален преглед и е напълно съобразен с нуждите и изискванията на съответния потребител. Последното е голямо предимство за вас по отношение на аспекта „фасети цени“, защото ви гарантира, че ще платите само и единствено за това, което наистина ви трябва.
  • Фасети цени в MEDICAL DENT: Оптимално съотношение между качество и цена – за съответните фасети цени, които ще заплатите, дентална клиника MEDICAL DENT ще ви предостави процедура по поставяне на фасети от най-високо качество. Ние разполагаме с екип от специалисти, които имат отлична квалификация и богат опит в сферата. В допълнение, сме оборудвали кабинетите си с най-модерната техника, която да позволи на въпросните специалисти да си свършат работата и да ви осигурят желаните резултати от лечението с фасети. 
Фасети цени
Назад към "Естетична стоматология"
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.