ВЕЧЕ МОЖЕШДА СЕ ПОГРИЖИШЗА КОМФОРТА СИБЪРЗО И ЗАВИНАГИ.


Запазете час
за преглед тук

Манипулацията се извършва с продуктите на BioHorizons -
една от ТОП 3 имплантологични системи в света.

Защо и какво?

Kаква е концепцията „TeethXpress“?

Medical Dent предлага на всички пациенти алтернативно решение на протезите, което е много по-сигурно, ефикасно и удобно. „Зъби за един ден“е концепция, създадена въз основа на разпространената по света услуга “TeethXpress”. Това означава, че само в рамките на един ден пациент, който е загубил всички зъби, може да получи от 4 до 6 импланта, върху които да бъде поставен мост. Концепцията е разработена още през 1984 година и продължава да се разпространява по света, заради комфортът, който създава, както и множеството си предимства пред протезите.

Защо „TeethXpress“, а не протеза?

Загубата на зъб или зъби е изключително неприятна. Този процес често води до използването на протези, които да поддържат и подпомагат нормалния начин на живот на пациента. Но протезите са много неудобни и могат да причинят повече дискомфорт, от колкото удобство. Най-честото неудобство, което протезата създава на пациентите е, че тя се движи и може лесно да падне във всеки момент, дори по време на разговор. Освен социалния дискомфорт, който подобен инцидент може да причини, протезите имат и функционални недостатъци. При хранене, те се движат, като това не само създава неприятно усещане, но и позволява попадането на храна под тях, което често може да бъде дискомфортно и дори болезнено.

Предимства на „TeethXpress“ пред протезите?

Сред основните предимства на „Зъби за един ден“ е възможността заизграждане на всички зъби, които максимално да наподобяват естественото усещане. Освен това, имплантите позволяват по-лесна поддръжка и почистване, за разлика от протезите. Процедурата „Зъби за един ден“ ще Ви предостави възможността да консумирате всички любими храни и да чувствате сигурност във всяка една хапка. Имплантите Ви дават и увереност, че няма да паднат или да се разместят и ще Ви позволят отново да се усмихвате!

Защо да изберете „TeethXpress“ от Medical Dent?

Процедурата „Зъби за един ден“ позволява на пациентите да получат естетически завършена усмивка и зъби, които да им дават възможността да извършват всички ежедневни дейности без притеснения. За успешното изпълнение на процедурата, Medical Dent Ви осигурява най-добрия екип в България, който ще се грижи за Вас във всяка една стъпка и може да Ви гарантира перфектни резултати. Концепцията „Зъби за един ден“ може да промени живота на всеки пациент само за няколко дни. Доверете се на професионалистите от Medical Dent за да изградите отново естествената си усмивка.

Какво е TeethXpress?

Защо да изберете TeethXpress?

Фактите

Зъби за един ден

При Зъби за един ден, също има тънки до 3 мм. импланти, при които не е нужно увеличаване на костта!

При зъби за един ден, сглобката между имплантите и горната част е изключително прецизна и няма никакво място за събиране на микроби.

При метода “зъби за един ден”, процедурата е много по-щадяща организма и наистина няма никакво болезнено оздравяване.

Базални импланти

Основното предимство, което се комуникира при базалните импланти е, че само при тях няма нужда да се увеличава костта.

Друга заблуда, която се изтъква като предимство за базалните импланти е, че като едночастови само при тях няма микроби.

При базалните импланти са неверни твърденията за безболезнено оздравяване.

Всяка протеза да си знае мястото!

Подходящи за хора със съществуващи протези и парадонтоза!

Medical Dent предлага метода TeethXpress и на всички пациенти със парадонтоза или съществуващи протези. При пациенти с протези, метода би бил много добро крайно решение на неудобствата и болките. Прилагаме концепцията TeethXpress и на хора с парадонтоза. Това решава категорично болките, неудобството и най-важното- позволява ви да се усмихвате пак свободно.

Ако желаете да Ви консултираме безплатно и персонално:

Какво казват нашите клиенти за нас:

Димитър Гунчев – „Вече съм друг човек“

"Системните ми проблеми с парадонтозата създаваха множесто неудобства и бяха причината много зъболекари да откажат да ми сложат импланти или поне да не се наемат с процедурата. Така стигнах до MEDICAL DENT. Още с първата консултация усетих, че д-р Кирилов е уверен в това, което говори и прави и му се доверих на момента. Преди процедурата контактът ми с хората беше много труден, опитвах се да скрия усмивката си, трудно се хранех. Сега, след манипулацията ежедневието ми се промени коренно. Чувствам се като друг човек, приятелите ми ми казват, че се усмихвам свободно. Усмивката е може би най-красивото нещо в хората. Съветвам всички с подобни проблеми да не чакат да направят първата стъпка. Препоръчвам MEDICAL DENT на всички, защото процедурата със сигурност ще промени начина им на живот."

Концепцията за лечението TeethXpress работи с импланти на