Show Menu

Безплатна консултация за Fast&Fixed

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Най-съвременната методика в имплантологията   

Голям брой пациенти, със силно разрушени и увредени зъби, при които се налага тяхното изваждане и лечение с импланти, отказват да си поставят импланти заради страха си от липсата на зъби. Стандартната процедура е носене на временни конструкции, докато трае заздравителният процес и срастването им с костта. Добрата новина е, че вече има еволюционна методика наречена Fast&Fixed, при която вземането на отпечатък се извършва веднага след поставянето на импланта.

От месец юни 2010 г. Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT предлага новата методика Fast&Fixed, при която не се налага носенето на временна конструкция. Освен това Fast&Fixed притежава безспорни предимства, ето някои от тях:

  • Времето, необходимо при една стандартна процедура за екстракция и имплантация, намалява десетократно. Целият процес се извършва в рамките на само една процедура!
  • Научните изследвания доказват, че имплантите поставени незабавно след изваждане на зъба, заздравят и срастват много по-бързо, от тези поставени след дълга липса на зъб. Процентът на отхвърляне на импланта при Fast&Fixed е нищожен, в сравнение с имплантацията след дълга липса на зъб.
  • Не се налага допълнителна операция за разкриване на импланта и поставянето на надстройка, върху която да бъде фиксирана корона, защото всичко се прави в рамките на една операция. Това е безспорно предимство за пациента, защото пести освен време, но и средства.
  • Процесът на стопяване на костта, който неизбежно се появява след дългата липса на зъб, е сведен до минимум. Незабавното слагане на имплант след изваждане на зъба, спира този процес и спомага за запазване на костния обем. Отново се пестят време и средства, свързани с допълнителна хирургична интервенция за увеличаване на костния обем.

Специалният дизайн на имплантите, които се поставят при методиката Fast&Fixed увеличава комфорта и стабилността на конструкцията.

Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT винаги се стреми да предлага най-съвременните и качествени услуги на своите пациенти. Методиката Fast&Fixed е една от тях. А само през месец април, MEDICAL DENT предлага и безплатна консултация за Fast&Fixed!

Защото Вашата усмивка го заслужава!

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.