Show Menu

Безплатна консултация за Fast&Fixed

Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Най-съвременната методика в имплантологията   

Голям брой пациенти, със силно разрушени и увредени зъби, при които се налага тяхното изваждане и лечение с импланти, отказват да си поставят импланти заради страха си от липсата на зъби. Стандартната процедура е носене на временни конструкции, докато трае заздравителният процес и срастването им с костта. Добрата новина е, че вече има еволюционна методика наречена Fast&Fixed, при която вземането на отпечатък се извършва веднага след поставянето на импланта.

От месец юни 2010 г. Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT предлага новата методика Fast&Fixed, при която не се налага носенето на временна конструкция. Освен това Fast&Fixed притежава безспорни предимства, ето някои от тях:

  • Времето, необходимо при една стандартна процедура за екстракция и имплантация, намалява десетократно. Целият процес се извършва в рамките на само една процедура!
  • Научните изследвания доказват, че имплантите поставени незабавно след изваждане на зъба, заздравят и срастват много по-бързо, от тези поставени след дълга липса на зъб. Процентът на отхвърляне на импланта при Fast&Fixed е нищожен, в сравнение с имплантацията след дълга липса на зъб.
  • Не се налага допълнителна операция за разкриване на импланта и поставянето на надстройка, върху която да бъде фиксирана корона, защото всичко се прави в рамките на една операция. Това е безспорно предимство за пациента, защото пести освен време, но и средства.
  • Процесът на стопяване на костта, който неизбежно се появява след дългата липса на зъб, е сведен до минимум. Незабавното слагане на имплант след изваждане на зъба, спира този процес и спомага за запазване на костния обем. Отново се пестят време и средства, свързани с допълнителна хирургична интервенция за увеличаване на костния обем.

Специалният дизайн на имплантите, които се поставят при методиката Fast&Fixed увеличава комфорта и стабилността на конструкцията.

Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT винаги се стреми да предлага най-съвременните и качествени услуги на своите пациенти. Методиката Fast&Fixed е една от тях. А само през месец април, MEDICAL DENT предлага и безплатна консултация за Fast&Fixed!

Защото Вашата усмивка го заслужава!

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.