Навсякъде плащате цена. В Medical dent плащате стойност.

Сигурно сте чували израза „Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща“. Дългогодишният опит ни е убедил, че тя е 100% вярна. И че евтиното накрая винаги излиза по-скъпо. А когато говорим за медицина, евтиното може, освен скъпо, да излезе по-дълго, по-болезнено и дори опасно. 

Редовно получаваме от наши пациенти въпроса защо това е цената, която плащат за тяхното лечение. Какво влиза в нея? Защо има клиники, в които тя е по-ниска? Защо има  толкова изгодни оферти за зъболечение в чужбина?

Краткият ни отговор е – защото в Medical Dent не плащате за вашето лечение цена. Плащате стойност. И тя е висока.

А от дългия ни отговор ще разберете какво я формира.

Има няколко компонента, които определят нивото на една дентална клиника и създават доверието на пациентите към нея. В Medical Dent избрахме да се придържаме към най-високия световен стандарт за качество при всеки един от тези компоненти. Защото така гарантираме на пациента прецизна диагностика, ефективно лечение, безопасни процедури, безспорни резултати. И още – безупречно обслужване, максимално удобство и приятно преживяване. 

Ето кои са тези компоненти:

 1. Комфортна обстановка

Достатъчно изследвания сочат, че интериорът на медицинското заведение има пряко отношение към психологическия комфорт на пациента. А това е от изключително значение за взаимодействието му с лекаря и изхода от лечението. 

Затова изцяло реновирахме Medical Dent (за пореден път) и я направихме още по-уютна и модерна. Инвестицията си заслужаваше! Днес ви посрещаме на удобно и красиво място с първокласен интериор, който спокойно може да конкурира всеки луксозен СПА център или хотел. Това е част от грижата за пациента!

2. Качествена апаратура

Много дентални клиники могат да се похвалят с качествена апаратура. Но в малко от тях тя е първокласна. Правило в Medical Dent е да поддържаме техника от най-ново поколение.

Затова непрекъснато инвестираме в най-доказаните брандове и най-новото оборудване, което излиза на пазара – за всяко едно направление на нашата дейност. Тази инвестиция покачва разходите неимоверно, но се отплаща по правилния начин на пациента – в добра диагностика, отлично планиране, прогнозируемо лечение и безупречно качество в крайния резултат. 

3. Безопасност

Може би не знаете, но по време на пандемията от Covid-19 на европейско ниво бяха въведени нови регламенти и директиви, които силно затегнаха изискванията за безопасност и стерилност в зъболекарските кабинети и на зъболекарските столове в частност.  

Знаете ли колко от денталните клиники у нас се съобразиха с тези нови директиви? Не повече от 40%. Останалите 60-70% от столовете в България просто не отговарят на този най-висок стандарт, който предпазва пациентите от остатъчни аерозоли и чрез програма за пълна самодезинфекция гарантира 100% безопасност срещу потенциално разпространение на зарази от всякакво естество. 

Зъболекарските столове в Medical Dent са нови и покриват тези изисквания. До един! 

4. Стерилност

На зъболекарски език безопасността означава стерилност. Тя трябва да е изрядна, а това изисква непрестанна инвестиция:

  • В служители.

Medical Dent e една от малкото клиники в страната, които поддържат специален персонал за стерилизация на инструментите и на цялата клиника по утвърдени протоколи. За това при нас се грижат четирима обучени служители.  

  • В инструменти.

Medical Dent е голяма клиника с много пациенти. А това означава да поддържаме голям брой висококачествени инструменти, всеки от които струва скъпо. По този начин поддържаме вашето спокойствие! Още със сядането на стола пред вас се отваря индивидуален стерилен комплект, който веднага след приключване на процедурите се изпраща в стерилизационната. А следващият е готов – за пациента след вас.

За да илюстрираме – много клиники обслужват всички свои пациенти с по четири-пет подобни комплекта. Да, по-евтино е. Но и по-бавно, по-затормозяващо процеса, по-ангажиращо за екипа, а в резултат – по-изнервящо за пациента.

В Medical Dent комплектите са 40. Защото не можем да си позволим компромис – нито с вашето време, нито с качеството на работа.  

  • В първокласна техника за стерилизация

Машините в стерилизационната на Medical Dent са най-добрите, които могат да бъдат закупени на световния пазар. Инвестицията за всяка една от тях се измерва в петцифрено число. А на цялата стерилизационна (която текущо се обновява) – в шестцифрено число. 

Убедили сме се обаче, че компромис с по-бюджетни брандове и амортизирана техника води до разочарования и поставя под риск сигурността на лечението. Такива рискове Medical Dent не поема.

5. Квалификация и опит на лекарите

В Medical Dent пациентите са сигурни, че леченията им ще следват най-работещите, съвременни, щадящи и доказани световни тенденции в денталната медицина.

Защото непрестанно инвестираме в професионалната квалификация на всички наши лекари – чрез обучения при водещи специалисти в авторитетни международни клиники и университети. Отделяме всяка година сериозни средства в това направление, за да гарантираме, че за вас се грижи екип от специалисти на световно ниво.

6. Персонално отношение

В Medical Dent всичко е лично.

За вас се грижи отлично сработен екип от лекар и дентален асистент, които винаги вървят „в комплект“. Това изисква да поддържаме по-голям брой служители. Но си струва – защото за вас гарантира гладко протичане на лечението при хора, които знаят какво правят. А ние им осигуряваме идеалните условия да го правят добре. 

В повечето други клиники денталните асистенти се въртят между отделните кабинети и лекари – в зависимост от графика и нуждите. Но ние сме убедени, че човек винаги се грижи по-добре за своето, отколкото за общото. Затова държим всеки пациент да получи СВОЯ стикован екип.

7. Безупречно обслужване

Знаете ли по колко души се грижат за административното обслужване на пациентите в повечето дентални клиники? По един. Максимум двама. В Medical Dent са четирима.

И още с влизането в клиниката един от тях става вашият персонален администратор, на когото можете да разчитате за бърз отговор на всичките си въпроси 24 часа в денонощието, шест дни в седмицата. Презаписване на часове, справки, финансови и административни въпроси, болнични листове – просто се обаждате на вашия човек в Medical Dent и уреждаме всичко на момента. 

А докато сте при нас в клиниката, вашият администратор ще има грижата да ви предложи освежаваща напитка или чаша вода. Ако сте с личен автомобил, ще има и ангажимент да подновява времето ви за паркиране в зона, докато траят процедурите в кабинета.

Всичко това ще бъде направено професионално, без грешка и с усмивка. Защото всички служители на Medical Dent преминават ежегодно курсове и обучения за придобиване на необходимите административни, комуникационни и професионални умения за безупречна работа с клиенти. Още една инвестиция в качеството, с което се гордеем!

8. Грижа след лечението

Поддръжката, професионалната хигиена и профилактиката са от огромна важност за запазване на резултатите от лечението при всеки пациент. Те обаче са изключително времеемка дейност. Затова повечето клиники оставят тази грижа в ръцете на самия пациент. Или просто я извършват между другото. 

В Medical Dent създадохме и поддържаме отделна клиника и екип, специализирани изцяло в профилактиката на пациентите след приключване на лечението им. Dental Care Center бе сериозна инвестиция, която даде на нас свободата да се грижим пълноценно и до последно за всеки пациент. 

А на вас даде спокойствието да разчитате на тази грижа!

И… няма опасност да забравите своя профилактичен или контролен преглед. Защото ние следим и ще се обадим да ви напомним за него. 

9. Първокласни материали

Знаете прекрасно – можеш да си купиш бански костюм за 30 лева и за 300 лева. Възможно е банският за 30 лева да излезе безценна находка и да ви служи чудесно дълги години. Много по-възможно е обаче още в края на сезона да го изхвърлите, защото вече не става за нищо. 

С банските костюми нещата са прости – купувате си нов и готово. Но с материалите, които влагаме в устата на пациентите, не можем да поемем такъв риск. Леченията в Medical Dent са устойчиви, надеждни и безопасни, именно защото компромис с тези материали не се прави. Те трябва да са от най-висок клас и от най-безспорен произход. Цирконий, фотополимери, дентални импланти, костни вещества, упойки – всичко, което поставяме в устата на пациента, идва в Medical Dent от Германия и САЩ. И на двойно по-висока цена от предлаганите на българския пазар. 

Но, както вече споделихме, срещу тази цена гарантираме стойност. И тази стойност е висока!

10. Безусловна гаранция

Тази стойност ни позволява да даваме на пациентите си 10-годишна безусловна гаранция за всяко приключило лечение. Няма да ви питаме при какви обстоятелства са пострадали коронката, фасетата или имплантът ви. Просто ще ги подменим – бързо и безплатно, без подозрения и оправдания. 

Защото сме уверени в качеството на нашата работа. 

Защото знаем, че можете да разчитате на нас. 

Защото сме тук. А не в чужбина.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени 

Call Now Button