Времето на метала в стоматологията изтече.

Кой зае мястото му?

Да живеят здравословно и да се лекуват природосъобразно е цел номер 1 на все повече хора по света. И все повече от тях отказват лечение, което е в разрез с биологичните дадености на човешкия организъм. Как обаче да се лекуваме? Как да възстановим липсващ зъб, без да е необходимо поставянето на метални импланти и конструкции? Възможно ли е да се изключи металът от стоматологичното лечение?

Да, възможно е! Разработването и въвеждането на циркониевите зъбни импланти сложи началото на световната тенденция за изключване на металите от стоматологичното лечение.

Загрижен за здравето на своите пациенти и уважавайки желанието им за безметални възстановявания на усмивката, MEDICAL DENT включи в пакета си от предлагани услуги и поставянето на циркониеви импланти.

С въвеждането на тази допълнителна услуга, всички пациенти на Центъра ще имат възможността да върнат усмивката на лицето си, без това да е в разрез с убежденията и желанието им да се лекуват максимално природосъобразно. И все пак – какви са предимствата на циркониевите импланти и защо все повече пациенти ги предпочитат?

Ето някои от предимствата на циркониевите импланти:

  • Циркониевите импланти са изработени от възможно най-биологичния материал
  • Циркониевите импланти са много лесни за почистване
  • Циркониевите импланти са особено подходящи за пациенти с доказана свръхчувствителност към метали
  • Циркониевите импланти са три пъти по-стабилни от титановите импланти
  • Циркониевите импланти притежават естествения цвят на зъба
  • Циркониевите импланти се поставят с еднократна хирургична интервенция

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button