Show Menu

Д-р Бранимир Кирилов ръководи първия по рода си курс по Пиезохирургия и имплантология в Македония

Д-р Бранимир Кирилов ръководи първия по рода си курс по Пиезохирургия и имплантология  в Македония
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Д-р Бранимир Кирилов, специалист по орална и лицево-челюстна хирургия, беше сред най-известните специалисти на първия теоритико-практически курс на тема Пиезохирургия и имплантология, който се проведе в Скопие (Македония). Подобно събитие се осъществява за първи път в страна от Югоизточна Европа.

Двудневният курс бе под специалното ръководство на Д-р Бранимир Кирилов (България) и Д-р Венци Карапеев (Македония). Всички участници имаха уникалната възможност да присъстват на теоритико-практическия курс и да се запознаят с ползите от пиезохирургията и хирургичните апарати на W&H.

Като един от най-добрите специалисти в Югоизточна Европа, д-р Бранимир Кирилов сподели впечатляващия си опит в стоматологията и запозна участниците в детайли с анатомията на синуса. Той обясни техниките при синус лифт и отбеляза големите предимства на пиезохирургията в областта, в сравнение с класическия подход.

Минимално инвазивни и изключително прецизни са манипулациите, благодарение на пиезохирургията – в това се увериха стоматолозите.

Имедиатното имплантиране, включващо най-новите технологии и процедури, беше другият акцент в обучението – с него се предлага един много по-лесен и ефективен начин за поставяне на зъбни импланти.

Благодарение на полезното събитие, участниците се докоснаха до експертните познания в денталната хирургия и обогатиха знанията си в областта на имплантологията.

Д-р Бранимир Кирилов е един от водещите специалисти в денталната имплантология в България. В клиника MEDICAL DENT за вашата здрава и красива усмивка ще се погрижи екип от сертифицирани стоматолози, ще получите индивидуален план за лечение и проект на вашата бъдеща холивудска усмивка.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.