Show Menu

Кажи на всички защо имаш толкова хубави и подредени зъби...

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

  

Medical Dent

Само на 26 ноември безплатни консултации и специални бонуси от MEDICAL DENT!

Ако искате да имате красива усмивка и добре подредени зъби, но Ви притеснява носенето на брекети, можете да се възползвате от съвременно лечение, основано на компютърно моделиране – това е метода Aligner. Невидими и удобни Aligner дават свобода на Вашата усмика!

Само на 26 ноември, събота, можете да получите безплатна консултация и индивидуален план на лечение от екипа на Центъра по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT. Тъй като вярваме, че всяка усмивка е индивидуална като притежателя си, ние ще Ви консултираме безплатно и индивидуално! Запишете си час за преглед на телефон 02/ 963 07 37 или във формата ни за контакт в сайта www.medicaldent.bg. Само на 26 ноември имате шанс да спечелите специални бонуси и преференции при лечението!

Шините Aligner са съвременен начин за подреждане на зъбите. Те са прозрачни и незабележими, комфортни са и изправят зъбите по “невидим” начин. При Aligner се използва 3D компютърна технология, благодарение на която всеки може да разбере какъв ще е резултатът от лечението още преди то да е започнало. В зависимост от всеки индивидуален случай се изработва различен брой шини. Всяка се носи по 2 седмици, като постепено преместват зъбите, до достигане на крайния резултат. Благодарение на това, че Aligner са комфортни и незабележими, имате възможност да ги носите постоянно, без да се нарушават деловите ви ангажименти, а това е гаранция за успешно лечение. Шините Aligner се свалят по време на хранене и за да почиствате зъбите си като по този начин не се допуска образуване на кариес и възпаление на венците по време на лечението.
Aligner са подходящи за възрастни и деца над 14 години.

Предимства на Aligner:

  • Естетика;
  • Комфорт при носенето;
  • Не нарушават обичайните ви хигиенни процедури – шината се сваля и зъбите се мият както обикновено;
  • Пестене на времето на пациента;


MEDICAL DENT е първата клиника, която въвежда системата Aligner в България и в практиката си има много завършени случаи и много пациенти с красиви усмивки.

Ние знаем, че усмивката е Вашия капитал и Ви помагаме да я направите още по-красива!

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.