Кажи на всички защо имаш толкова хубави и подредени зъби…

Само на 26 ноември безплатни консултации и специални бонуси от MEDICAL DENT!

Ако искате да имате красива усмивка и добре подредени зъби, но Ви притеснява носенето на брекети, можете да се възползвате от съвременно лечение, основано на компютърно моделиране – това е метода Aligner. Невидими и удобни Aligner дават свобода на Вашата усмика!

Само на 26 ноември, събота, можете да получите безплатна консултация и индивидуален план на лечение от екипа на Центъра по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT. Тъй като вярваме, че всяка усмивка е индивидуална като притежателя си, ние ще Ви консултираме безплатно и индивидуално! Запишете си час за преглед на телефон 02/ 963 07 37 или във формата ни за контакт в сайта www.medicaldent.bg. Само на 26 ноември имате шанс да спечелите специални бонуси и преференции при лечението!

Шините Aligner са съвременен начин за подреждане на зъбите. Те са прозрачни и незабележими, комфортни са и изправят зъбите по “невидим” начин. При Aligner се използва 3D компютърна технология, благодарение на която всеки може да разбере какъв ще е резултатът от лечението още преди то да е започнало. В зависимост от всеки индивидуален случай се изработва различен брой шини. Всяка се носи по 2 седмици, като постепено преместват зъбите, до достигане на крайния резултат. Благодарение на това, че Aligner са комфортни и незабележими, имате възможност да ги носите постоянно, без да се нарушават деловите ви ангажименти, а това е гаранция за успешно лечение. Шините Aligner се свалят по време на хранене и за да почиствате зъбите си като по този начин не се допуска образуване на кариес и възпаление на венците по време на лечението.
Aligner са подходящи за възрастни и деца над 14 години.

Предимства на Aligner:

  • Естетика;
  • Комфорт при носенето;
  • Не нарушават обичайните ви хигиенни процедури – шината се сваля и зъбите се мият както обикновено;
  • Пестене на времето на пациента;

MEDICAL DENT е първата клиника, която въвежда системата Aligner в България и в практиката си има много завършени случаи и много пациенти с красиви усмивки.

Ние знаем, че усмивката е Вашия капитал и Ви помагаме да я направите още по-красива!

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button