Show Menu

Лили Табакова от София е победителката в Конкурса на MEDICAL DENT и списание Грация

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Повод за усмивки


След многобройни истории за онези положител-ни емоции, които карат ъгълчетата на устните ни да се повдигнат нагоре в красива усмивка, конкурсът на GRAZIA и Мedical Dent вече има своя победител –Лили Табакова от София

И макар да е ясно, че дори усмихването образува назолабиални бръчки по лицето след време, когато прочетохме писмото й, озаглавено „Най-великото тайнство“, забравихме съвсем за суетата. Публикуваме отново думите на Лили, които й спечелиха ваучер за стоматологично лечение в MEDICAL DENT на стойност 1000 лв. и фотосесия в списание GRAZIA.

„Започнах да се усмихвам широко преди 12 месеца, когато разбрах, че се случва нещо важно в живота ми – за втори път. Първо чувствах леко неразположение и после разбрах, че в тялото ми расте друго човешко същество. Искаше ми се да крещя с цяло гърло, да полетя над земята, но... само се усмихвах загадъчно. Започнаха най-красивите промени... сияех. Очаквах голямото предизвикателство с усмивка. Усещах първите пориви на това тайнство, скрито дълбоко в мен, символ на чудото, което се случва – новият живот. Изпитвах чувства, които са толкова красиви, че дори не можеш да ги назовеш или оприличиш. И ето че настъпи Великият момент – срещнаха се моята усмивка и неговия първи вик. Синът ми... Забравих болката и неразположенията... С въодушевление разглеждах и се усмихвах на малкото човече. Гледах малките крачета... ръчички... пръстчета. Представях си как ще тича към мен с най-лъчезарна усмивка... Усещах, че това е смисълът. Дори и днес се усмихвам на безсънните нощи и надвесвания над креватчето, когато чуя разтревожения му плач, усмихвам се, когато погледите ни се срещат, всеки път, когато го кърмя, затварям очи и се усмихвам… Защото аз съм майка. Нима има по-велико тайнство от това... Усмихвам се!“

Ето и какво каза щастливата победителка веднага след получаване на наградата:

GRAZIA: Как реши да участваш в конкурса за Усмивка на GRAZIA и Мedical Dent?
Лили Табакова: Регистрирана съм в сайта на GRAZIA, а и съм редовен читател на списанието. Прочетох за конкурса и спонтанно реших да излея сърцето си в кратко есе, тъй като обичам да се усмихвам и да споделям преживяното.
G: Какво те кара да се усмихваш всеки ден?
ЛТ: Усмихнат човек съм и се будя всяка сутрин с усмивка, защото е дошъл новият ден. През деня имам различни поводи да се усмихвам, породени най-вече от двете ми дечица – Андреа (на 10 г.) и Марко (на 5 м.). Сега се усмихвам силно, защото е любимият ми сезон – лятото. Вечер заспивам с усмивка, защото до мен е любимият мъж.
G: Кога силно си вярвала, че съдбата ти се усмихва?
ЛТ: Мисля си, че съм човек с късмет. Най-важното за мен е здравето, обградена съм от любимите си хора, достатъчни сме си едни на други, чувствам се в хармония. В такъв случай мога да кажа, че съдбата ми се усмихва всеки ден.
G: Кои са твоите малки женски изкушения?
ЛТ: Страшно много обичам да пътувам, тогава се зареждам пълноценно. Щом ми се отдаде възможност, отпрашвам нанякъде. В чисто женски аспект обичам да се глезя понякога с масажи, клюкарстване с приятелки, различни разкрасителни процедури... а има моменти, в които просто си пускам любимата музика и си почивам.
G: Като награда ще получиш ваучер за висококачествено естетично стоматологично лечение в Меdical Dent. Как се отнасяш към другите естетични процедури за лице и тяло?
ЛТ: Аз съм човек, който изключително много държи на здравословния начин на живот. За мен естественото е най-доброто, като си мисля, че има различни женски „номера”, с които една дама би могла да изглежда много добре. Разбира се, понякога се налага и малко друга помощ относно различните процедури, касаещи красотата, но когато са умерени, те са красиви и дълготрайни. Най-важното е да се чувстваш в хармония със себе си, тогава си красив и отвътре, и отвън.
G: Как се чувстваш като звезда от страниците на списание GRAZIA?
ЛТ: Усещането беше наистина вълнуващо, накарахте ме да се почуствам като звезда. За мен беше истинско удоволствие да попадна на страниците ви и да участвам заедно с моя син в прекрасната 

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.