Лили Табакова от София е победителката в Конкурса на MEDICAL DENT и списание Грация

Повод за усмивки

След многобройни истории за онези положител-ни емоции, които карат ъгълчетата на устните ни да се повдигнат нагоре в красива усмивка, конкурсът на GRAZIA и Мedical Dent вече има своя победител –Лили Табакова от София

И макар да е ясно, че дори усмихването образува назолабиални бръчки по лицето след време, когато прочетохме писмото й, озаглавено „Най-великото тайнство“, забравихме съвсем за суетата. Публикуваме отново думите на Лили, които й спечелиха ваучер за стоматологично лечение в MEDICAL DENT на стойност 1000 лв. и фотосесия в списание GRAZIA.
„Започнах да се усмихвам широко преди 12 месеца, когато разбрах, че се случва нещо важно в живота ми – за втори път. Първо чувствах леко неразположение и после разбрах, че в тялото ми расте друго човешко същество. Искаше ми се да крещя с цяло гърло, да полетя над земята, но… само се усмихвах загадъчно. Започнаха най-красивите промени… сияех. Очаквах голямото предизвикателство с усмивка. Усещах първите пориви на това тайнство, скрито дълбоко в мен, символ на чудото, което се случва – новият живот. Изпитвах чувства, които са толкова красиви, че дори не можеш да ги назовеш или оприличиш. И ето че настъпи Великият момент – срещнаха се моята усмивка и неговия първи вик. Синът ми… Забравих болката и неразположенията… С въодушевление разглеждах и се усмихвах на малкото човече. Гледах малките крачета… ръчички… пръстчета. Представях си как ще тича към мен с най-лъчезарна усмивка… Усещах, че това е смисълът. Дори и днес се усмихвам на безсънните нощи и надвесвания над креватчето, когато чуя разтревожения му плач, усмихвам се, когато погледите ни се срещат, всеки път, когато го кърмя, затварям очи и се усмихвам… Защото аз съм майка. Нима има по-велико тайнство от това… Усмихвам се!“

Ето и какво каза щастливата победителка веднага след получаване на наградата:

GRAZIA: Как реши да участваш в конкурса за Усмивка на GRAZIA и Мedical Dent?
Лили Табакова: Регистрирана съм в сайта на GRAZIA, а и съм редовен читател на списанието. Прочетох за конкурса и спонтанно реших да излея сърцето си в кратко есе, тъй като обичам да се усмихвам и да споделям преживяното.
G: Какво те кара да се усмихваш всеки ден?
ЛТ: Усмихнат човек съм и се будя всяка сутрин с усмивка, защото е дошъл новият ден. През деня имам различни поводи да се усмихвам, породени най-вече от двете ми дечица – Андреа (на 10 г.) и Марко (на 5 м.). Сега се усмихвам силно, защото е любимият ми сезон – лятото. Вечер заспивам с усмивка, защото до мен е любимият мъж.
G: Кога силно си вярвала, че съдбата ти се усмихва?
ЛТ: Мисля си, че съм човек с късмет. Най-важното за мен е здравето, обградена съм от любимите си хора, достатъчни сме си едни на други, чувствам се в хармония. В такъв случай мога да кажа, че съдбата ми се усмихва всеки ден.
G: Кои са твоите малки женски изкушения?
ЛТ: Страшно много обичам да пътувам, тогава се зареждам пълноценно. Щом ми се отдаде възможност, отпрашвам нанякъде. В чисто женски аспект обичам да се глезя понякога с масажи, клюкарстване с приятелки, различни разкрасителни процедури… а има моменти, в които просто си пускам любимата музика и си почивам.
G: Като награда ще получиш ваучер за висококачествено естетично стоматологично лечение в Меdical Dent. Как се отнасяш към другите естетични процедури за лице и тяло?
ЛТ: Аз съм човек, който изключително много държи на здравословния начин на живот. За мен естественото е най-доброто, като си мисля, че има различни женски „номера”, с които една дама би могла да изглежда много добре. Разбира се, понякога се налага и малко друга помощ относно различните процедури, касаещи красотата, но когато са умерени, те са красиви и дълготрайни. Най-важното е да се чувстваш в хармония със себе си, тогава си красив и отвътре, и отвън.
G: Как се чувстваш като звезда от страниците на списание GRAZIA?
ЛТ: Усещането беше наистина вълнуващо, накарахте ме да се почуствам като звезда. За мен беше истинско удоволствие да попадна на страниците ви и да участвам заедно с моя син.

Medical Dent

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button