Show Menu

„MEDICAL DENT“ с участие на „Софийска дентална среща“

Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на най-големия форум по дентална медицина в България.


Между 29 септември и 02 октомври 2011 в хотел „Дедеман Принцес“ за трета поредна година се проведе „Софийска дентална среща“ – професионален форум по дентална медицина.

На 29 септември д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на тема: „Разстояние между имплантите и значение за състоянието на алвеоларната кост“. Лекцията беше посрещната с голям интерес и се проведе пред пълна зала.

Бяха засегнати теми като постигане на добра червена естетика при лечение с дентални импланти, необходимостта от познаването на биологичното пространство и основните техники, които се ползват за вертикална костна аугментация – предимства и недостатъци. Показвайки клинични случай от своята практика, д-р Кирилов направи детайлен анализ на възможностите за лечение при всеки един случай, съобразявайки се със съвременната научна литература, собствения клиничен опит и желанията на пациента.

Д-р Бранимир Кирилов вече е познат като лектор на „Софийска дентална среща“. Миналата година той участва с лекция на тема „Рехабилитация на обеззъбена горна и долна челюст. Принципи и съвременни концепции.”

Тази година форума „Софийска дентална среща“ представи богата научна програма с много лекции и известни специалисти от различни държави, практически курсове, клинични демонстрации. За първи път част от лекциите и практическите семинари на „Софийска дентална среща“ се проведоха в реално време ‘on-line’.

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.