„MEDICAL DENT“ с участие на „Софийска дентална среща“

Д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на най-големия форум по дентална медицина в България.

Между 29 септември и 02 октомври 2011 в хотел „Дедеман Принцес“ за трета поредна година се проведе „Софийска дентална среща“ – професионален форум по дентална медицина.

На 29 септември д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на тема: „Разстояние между имплантите и значение за състоянието на алвеоларната кост“. Лекцията беше посрещната с голям интерес и се проведе пред пълна зала.

Бяха засегнати теми като постигане на добра червена естетика при лечение с дентални импланти, необходимостта от познаването на биологичното пространство и основните техники, които се ползват за вертикална костна аугментация – предимства и недостатъци. Показвайки клинични случай от своята практика, д-р Кирилов направи детайлен анализ на възможностите за лечение при всеки един случай, съобразявайки се със съвременната научна литература, собствения клиничен опит и желанията на пациента.

Д-р Бранимир Кирилов вече е познат като лектор на „Софийска дентална среща“. Миналата година той участва с лекция на тема „Рехабилитация на обеззъбена горна и долна челюст. Принципи и съвременни концепции.”

Тази година форума „Софийска дентална среща“ представи богата научна програма с много лекции и известни специалисти от различни държави, практически курсове, клинични демонстрации. За първи път част от лекциите и практическите семинари на „Софийска дентална среща“ се проведоха в реално време ‘on-line’.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button