Show Menu

„MEDICAL DENT“ с участие на „Софийска дентална среща“

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на най-големия форум по дентална медицина в България.


Между 29 септември и 02 октомври 2011 в хотел „Дедеман Принцес“ за трета поредна година се проведе „Софийска дентална среща“ – професионален форум по дентална медицина.

На 29 септември д-р Бранимир Кирилов изнесе лекция на тема: „Разстояние между имплантите и значение за състоянието на алвеоларната кост“. Лекцията беше посрещната с голям интерес и се проведе пред пълна зала.

Бяха засегнати теми като постигане на добра червена естетика при лечение с дентални импланти, необходимостта от познаването на биологичното пространство и основните техники, които се ползват за вертикална костна аугментация – предимства и недостатъци. Показвайки клинични случай от своята практика, д-р Кирилов направи детайлен анализ на възможностите за лечение при всеки един случай, съобразявайки се със съвременната научна литература, собствения клиничен опит и желанията на пациента.

Д-р Бранимир Кирилов вече е познат като лектор на „Софийска дентална среща“. Миналата година той участва с лекция на тема „Рехабилитация на обеззъбена горна и долна челюст. Принципи и съвременни концепции.”

Тази година форума „Софийска дентална среща“ представи богата научна програма с много лекции и известни специалисти от различни държави, практически курсове, клинични демонстрации. За първи път част от лекциите и практическите семинари на „Софийска дентална среща“ се проведоха в реално време ‘on-line’.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.