Show Menu

„MEDICAL DENT“ стана част от Германо - Българска търговско - индустриална камара

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

MEDICAL DENT член на Германо - Българската търговско - индустриална камара

Като ексклузивен представител за България на Международния учебен център по имплантология - IFZI, създаден в Нюрнберг, Германия, „MEDICAL DENT“ стана член на Германо - Българската търговско - индустриална камара (ГБИТК). Това е високо признание за професионализма и високите академични стандарти, които „MEDICAL DENT“ съблюдава в своята работа. 


Международният център участва активно в разработката и усъвършенстването на ново поколение импланти и системи за реконструкция при минимизирана степен на травматизъм. Партньори на центъра са най - успешно развиващите се в денталния бранш производствени германски концерни, чиито последно поколение разработки се прилагат в „MEDICAL DENT“.

Процесите в клиниката протичат в пърен синхрон с най-доброто от германския опит в управлението и стандартизацията на методика – практика - мениджмънт, което е безспорна аргументация що се отнася до членството и взаимодействието с ГБИТК.

“MEDICAL DENT” участва в работните сесии на специализираната комисия “Здравеопазване” към Германо - Българската Търговско - Индустриална Камара, която си сътрудничи с парламентарните комисии по Здравеопазване на двете държави в разработването на проекти, които се очаква да стандартизират и оптимизират дълго отлагани процеси в здравния сектор, въвеждане на нови здравноосигурителни практики у нас, превенция и възможности за модерно лечение на заболявания, бързи и ефективни начини за достигане до специализирана медицинска помощ в трансграничното българо - германско пространство.

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.