„MEDICAL DENT“ стана част от Германо – Българска търговско – индустриална камара

MEDICAL DENT член на Германо – Българската търговско – индустриална камара

Като ексклузивен представител за България на Международния учебен център по имплантология – IFZI, създаден в Нюрнберг, Германия, „MEDICAL DENT“ стана член на Германо – Българската търговско – индустриална камара (ГБИТК). Това е високо признание за професионализма и високите академични стандарти, които „MEDICAL DENT“ съблюдава в своята работа.

Международният център участва активно в разработката и усъвършенстването на ново поколение импланти и системи за реконструкция при минимизирана степен на травматизъм. Партньори на центъра са най – успешно развиващите се в денталния бранш производствени германски концерни, чиито последно поколение разработки се прилагат в „MEDICAL DENT“.

Процесите в клиниката протичат в пърен синхрон с най-доброто от германския опит в управлението и стандартизацията на методика – практика – мениджмънт, което е безспорна аргументация що се отнася до членството и взаимодействието с ГБИТК.

“MEDICAL DENT” участва в работните сесии на специализираната комисия “Здравеопазване” към Германо – Българската Търговско – Индустриална Камара, която си сътрудничи с парламентарните комисии по Здравеопазване на двете държави в разработването на проекти, които се очаква да стандартизират и оптимизират дълго отлагани процеси в здравния сектор, въвеждане на нови здравноосигурителни практики у нас, превенция и възможности за модерно лечение на заболявания, бързи и ефективни начини за достигане до специализирана медицинска помощ в трансграничното българо – германско пространство.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени 

Call Now Button