Show Menu

MEDICAL DENT взе участие форум бременност и детско здраве

MEDICAL DENT взе участие форум бременност и детско здраве
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Дентална клиника “MEDICAL DENT” бе един от партньорите на събитието, което събра на едно място най-добрите специалисти в областта на детското здраве и бременността.

Шестият поред "Форум бременност и детско здраве" се проведе на 13-ти и 14-ти май в гр. София. Той бе под мотото „Да отгледаш дете е мисия“, а в него взеха участие много настоящи и бъдещи родители, които получиха изключително полезна и любопитна информация за детското здраве и необходимите грижи на новороденото, както и съвети за физическото и психично развитие на подрастващите.

Д-р Таня Барашка, част от екипа на MEDICAL DENT, изнесе лекция на тема „Първи зъбки при детето (0-3 г.). Проблеми при никненето. Етапи на обгрижване на зъбките за добра устна хигиена в различните периоди“. Специалистът по детска стоматология изтъкна, че структурата и състоянието на постоянните зъби на едно дете се определя още по време на бременността. Д-р Барашка препоръча на бъдещите майки да включат в менюто си храни, чрез които да си набавят пълната гама минерални соли и вещества, нужни за организма им в този период.

Успешното събитие завърши с интересни награди за публиката и много усмивки.

От името на MEDICAL DENT, д-р Бранимир Кирилов връчи ваучер за еднократна процедура за почистване, полиране и домашно  избелване на зъбите на една млада майка.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.