Show Menu

MEDICAL DENT & БГ-Мама - стоматологичен подфорум

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Новостите и тенденциите в стоматологията

Като специалисти в областта на стоматологията, но и като потребители в интернет пространството, ние от MEDICAL DENT живо се интересуваме от въпросите и проблемите на хората „не специалисти”, които търсят помощ и съвет в различни форуми по дентална медицина. Тъй като стоматологията е част от медицинската наука, а хората, посещаващи въпросните форуми, в големия си процент не са стоматолози, често пъти се получава не съвсем точна, компетентна и полезна информация, базирана на преживян личен опит или някъде нещо чуто или прочетено. Във всички случаи изкривяването на информацията прави трудно отсяването на истината по даден въпрос. Такива „съвети” понякога могат и да имат обратен ефект. 


Нещо повече - ние отчетохме, че една от най-уязвимите групи по тези въпроси са родителите, които в грижата за своите деца посвещават доста време в търсене на информация по даден проблем в интернет.

Така се роди и идеята. Съвместно с нашите приятели от BG-Mamma решихме да направим Стоматологичен подфорум, който да помага на бъдещите и настоящи родители. Там те могат да получават изчерпателни и най-вече достоверни отговори на въпросите, които имат, както и да са винаги и навреме информирани за новостите и тенденциите в стоматологията.

Сигурни сме, че съвместният ни проект ще е полезен за всички потребители и ще намери широк социален отзвук.
Благодарим на екипа на BG-Mamma, че приеха с желание този проект, както и за мястото, което му отделиха.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.