„MEDICAL DENT“ и Мax Factor“ – заедно за по-красива усмивка

Бели зъби и широка усмивка

Естетичната стоматология е ново и модерно изкуство. Специалистите правят чудеса с изработката на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Радостно е, че вече и в България се прилагат всички модерни методи на съвременната стоматология. Един от корифеите в това изкуство е клиника „MEDICAL DENT“, която предлага голям избор на варианти за блестяща усмивка – фасети, брекети, избелване, Aligner. Специалистите на „MEDICAL DENT“ ще ти кажат какво и как може да се направи, така че зъбите ти да са прави и бели и отново да имаш свободата да се усмихваш широко!

И, разбира се, да сложиш отново любимото си червено червило! А този път червилото ще е от корифеите в декоративната козметика Max Factor!

Запиши си час само през месец септември за естетична процедура в „MEDICAL DENT“ и ще получиш най-новото червило на Max Factor COLOUR ELIXIR! По-меки устни с всяко следващо нанасяне…Устни в перфектна форма само за 7 дни! COLOUR ELIXIR подхранва и подмладява устните от първото нанасяне, омекотява ги ден след ден и видимо ги преобразява, за да постигнеш по-наситен и брилянтен цвят само след 7 дни. Това е първото червило на MAX FACTOR, което притежава иновативния комплекс SilkTherapy™ с Копринени Протеини за брилянтен цвят. Той поддържа нивата на влажност в устните, за да изглеждат по-нежни с всяко нанасяне.

Кампанията е в сила до изчерпване на количествата!

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button