Show Menu

„MEDICAL DENT“ и Мax Factor“ – заедно за по-красива усмивка

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Бели зъби и широка усмивка

Естетичната стоматология е ново и модерно изкуство. Специалистите правят чудеса с изработката на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Радостно е, че вече и в България се прилагат всички модерни методи на съвременната стоматология. Един от корифеите в това изкуство е клиника „MEDICAL DENT“, която предлага голям избор на варианти за блестяща усмивка - фасети, брекети, избелване, Aligner. Специалистите на „MEDICAL DENT“ ще ти кажат какво и как може да се направи, така че зъбите ти да са прави и бели и отново да имаш свободата да се усмихваш широко!

И, разбира се, да сложиш отново любимото си червено червило! А този път червилото ще е от корифеите в декоративната козметика Max Factor!

Запиши си час само през месец септември за естетична процедура в „MEDICAL DENT“ и ще получиш най-новото червило на Max Factor COLOUR ELIXIR! По-меки устни с всяко следващо нанасяне...Устни в перфектна форма само за 7 дни! COLOUR ELIXIR подхранва и подмладява устните от първото нанасяне, омекотява ги ден след ден и видимо ги преобразява, за да постигнеш по-наситен и брилянтен цвят само след 7 дни. Това е първото червило на MAX FACTOR, което притежава иновативния комплекс SilkTherapy™ с Копринени Протеини за брилянтен цвят. Той поддържа нивата на влажност в устните, за да изглеждат по-нежни с всяко нанасяне.

Кампанията е в сила до изчерпване на количествата!

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.