Show Menu

MEDICAL DENT, взе участие в Beauty Conference

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Beauty Conference от сп. „Грация”

На 18 януари 2011, Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT, взе участие в Beauty Conference, организирана от сп. „Грация”.

В конференцията, посветена на здравето и красотата, Екипът на MEDICAL DENT, привлече вниманието на гостите с атрактивната си презентация, като по нестандартен начин поднесе информацията, свързана с денталната медицина и човешката еволюция.

Участничките в конференцията се възползваха от възможността да видят усмивката си променена с фасети, посредством компютърна симулация. Те получиха фотоснимки „преди” и „след” корекцията. Реакциите им бяха повече от одобрителни и с нескрито вълнение, за това какви възможности предлага съвременната стоматология. Интересът към тази консултация се оказа доста по-голям и предвиденият по програма брой на компютърните симулации сериозно надвиши очакванията на организаторите.

Освен тази иновативна консултация, дамите се възползваха и от изработването на индивидуални шини за избелване на зъбите, които се правеха на място и ще могат да се ползват без притеснение в домашни условия. Естествено имаше и подаръци към тях.

Супер-Екипът на MEDICAL DENT начело с Д-р Бранимир Кирилов, Д-р Явор Николов, Д-р Боряна Атанасова, Д-р Генчо Ботев и д-р Иво Янкулов, доказаха на всички участници ясната концепция, за това какво представлява красотата днес и как технологиите влияят на нейната еволюция, което беше и целта на Beauty Conference 2011.

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.