MEDICAL DENT, взе участие в Beauty Conference

Beauty Conference от сп. „Грация”

На 18 януари 2011, Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT, взе участие в Beauty Conference, организирана от сп. „Грация”.

В конференцията, посветена на здравето и красотата, Екипът на MEDICAL DENT, привлече вниманието на гостите с атрактивната си презентация, като по нестандартен начин поднесе информацията, свързана с денталната медицина и човешката еволюция.

Участничките в конференцията се възползваха от възможността да видят усмивката си променена с фасети, посредством компютърна симулация. Те получиха фотоснимки „преди” и „след” корекцията. Реакциите им бяха повече от одобрителни и с нескрито вълнение, за това какви възможности предлага съвременната стоматология. Интересът към тази консултация се оказа доста по-голям и предвиденият по програма брой на компютърните симулации сериозно надвиши очакванията на организаторите.

Освен тази иновативна консултация, дамите се възползваха и от изработването на индивидуални шини за избелване на зъбите, които се правеха на място и ще могат да се ползват без притеснение в домашни условия. Естествено имаше и подаръци към тях.

Супер-Екипът на MEDICAL DENT начело с Д-р Бранимир Кирилов, Д-р Явор Николов, Д-р Боряна Атанасова, Д-р Генчо Ботев и д-р Иво Янкулов, доказаха на всички участници ясната концепция, за това какво представлява красотата днес и как технологиите влияят на нейната еволюция, което беше и целта на Beauty Conference 2011.

Medical Dent

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button