IFZI –България ще участва с имплантология на живо на „Булмедика/Булдентал” 2011

Преференцилана цена за специализирани курсове

Международен учебен център IFZI–България ще участва на най-авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ, която ще се проведе от 17 до 20 май 2011 г. в Интер Експо Център, гр. София. През годините изложението е доказало своята полезност и популярност за широк кръг лекари, дентални специалисти, фармацевти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, производители и дистрибутори на медицинска техника и лекарства.

По време на изложението водещи специалисти, завършили курсисти и сертифицирани преподавали на IFZI–България, ще демонстрират на щанда на MEDICAL DENT операции за поставяне на импланти на живо! Посетителите ще могат да се консултират по професионални казуси в областта на имплантологията и оралната хирургия със специалисти от MEDICAL DENT.

Само в рамките на изложението, лекарите по дентална медицина, които желаят да завършат специализираните курсове на Международния учебен център IFZI–България, ще могат да се запишат на преференцилана цена от 600 евро!
Заповядайте на щанда на MEDICAL DENT – от 17 до 20 май, зала 4, щанд С17 между 10:00 и 18:00 ч!

Програма на IFZI- България за участие на Булмедика – Булдентал 2011

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button